Site icon NewsIT

Σπέτσες: Σκάφος συγκρούστηκε με υδροφόρα

27.04.2023 | 07:51
Σπέτσες: Σκάφος συγκρούστηκε με υδροφόρα

Σκάφος με σημαία Μάλτας συγκρούστηκε το πρωί της Πέμπτης (27.04.2023) με αγκυροβολημένη υδροφόρα στο λιμάνι των Σπετσών. Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο ένα μέλος του πληρώματος της υδροφόρας. 

Το σκάφος με σημαία Μάλτας, σύμφωνα με την ανακοίνωση των Αχών, είχε 13 άτομα πλήρωμα και η πρόσκρουση  σημειώθηκε στις 5:00 το πρωί στο λιμάνι των Σπετσών με υδροφόρα που ήταν αγκυροβολημένη. Προληπτικά στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένα μέλος του πληρώματος του T/P-Θ/Γ. Καιρός B4 BF. Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ο άνθρωπος που μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Σπετσών δεν είχε κάποιο σωματικό τραύμα αλλά υπέστη σοκ.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση κάνει λόγο για: «Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Πρόσκρουση T/P-Θ/Γ σκάφους σημαίας Μάλτας με 13 άτομα πλήρωμα σε αγκυροβολημένη υδροφόρα ελληνικής σημαίας με 5μελες πλήρωμα στον Λιμένα Σπετσών. Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές ενώ μεταφέρεται προληπτικά στο νοσοκομείο μέλος πληρώματος του T/P-Θ/Γ. Καιρός B4 BF».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version