Ελλάδα

Σπέτσες: Θαλάσσιο ταξί έπεσε σε ξέρα – 3 τραυματίες!

Το περιστατικό έγινε τα μεσάνυχτα, ενώ μέσα στο ταξί βρίσκονταν 4 άτομα.


Στην περιοχή πήγε αμέσως πλωτό περιπολικό του Λιμενικού Σώματος, το οποίο διαπίστωσε ότι αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός του 48χρονου Κυβερνήτη, μαζί με τον 14χρονο γιο του, καθώς και ενός εκ των δυο επιβαινόντων.

Στο πλωτό του λιμενικού επιβιβάσθηκαν ο Κυβερνήτης με τον γιο του, ενώ το Θ/Τ «ΡΟΖΑΛΙΑ»  το οποίο βρισκόταν στο σημείο για παροχή βοήθειας, παρέλαβε τους άλλους δυο επιβαίνοντες και τους μετέφερε με ασφάλεια, στο λιμάνι του Πόρτο Χελίου.

Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Επίσης από την πρόσκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πλώρη του θαλάσσιου ταξί, το οποίο ρυμουλκήθηκε στο λιμάνι των Σπετσών ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κάνει το Λιμεναρχείο Σπετσών.  

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Η στάση που είχε το σώμα επιβεβαιώνει τις υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου
«Η απάντηση θα έρθει από τις ιστολογικές εξετάσεις και εκεί θα φανεί κατά πάσα πιθανότητα ο μηχανισμός θανάτου του Βασίλη Καλογήρου» επισημαίνει ο δικηγόρος της οικογένειας
Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του Βασίλη Καλογήρου στον Τύρναβο