Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Σπέτσες: Το γατάκι που τουρίστρια έσωσε από πνιγμό, «πέταξε» για τις ΗΠΑ

Σπέτσες: Το γατάκι που τουρίστρια έσωσε από πνιγμό, «πέταξε» για τις ΗΠΑ

Η Spetzy από τις Σπέτσες, είναι πλέον κάτοικος ΗΠΑ. Το μικρό γατάκι που πριν από μερικές μέρες έσωσε από βέβαιο πνιγμό μια Αμερικανίδα τουρίστρια, βρήκε το παντοτινό του σπίτι.

Ήταν την περασμένη Δευτέρα (22.07.2024) όταν το βίντεο από τις Σπέτσες που έδειχνε μια νεαρή τουρίστρια, την Coco Gozlan, να βουτά στο λιμάνι για να σώσει το μικρό γατάκι έγινε, δικαίως, viral.

Από την πρώτη στιγμή, η νεαρή κοπέλα είχε εκφράσει την επιθυμία να πάρει το γατάκι μαζί της, στην πατρίδα της.

Αφού το πήγε στο Spetses Care For Animals για τις πρώτες βοήθειες, η τουρίστρια έκανε αυτό που είπε εξαρχής: πήρε το γατάκι μαζί της στις ΗΠΑ.

Σήμερα (24.07.2024) το πρωί, η Σπέτσι μπήκε στο ειδικό κλουβάκι μεταφοράς για να ταξιδέψει στο νέο της σπίτι.

Για τη Spetzy, που πήρε το όνομά της από τις Σπέτσες, έχει δημιουργηθεί και η σελίδα στο Instagram @spetzygirl, όπου η κοπέλα που την έσωσε ανεβάζει φωτογραφίες του γατιού και νέα για την υγεία του. Μέσα από τη σελίδα, η τουρίστρια ζητά να ενισχυθεί το Spetses Care For Animals για να σωθούν κι άλλα ζώα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spetzy (@spetzygirl)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spetzy (@spetzygirl)

Το βίντεο με τη στιγμή που η Coco Gozlan πέφτει στο λιμάνι των Σπετσών για να σώζει το μικρό γατί που πνίγεται, έγινε viral με το που ανέβηκε από τη Μαρία Σοκορέλη στη σελίδα του Facebook του Spetses Voice. Η τουρίστρια βούτηξε παρόλο που πολλοί της έλεγαν ότι δεν είναι ασφαλές.

 

Στο βίντεο της διάσωσης εμφανίζεται κι ένας άνδρας του Λιμενικού, ο οποίος βοηθά την τουρίστρια αλλά βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών, ίσως γιατί δεν βούτηξε εκείνος ή γιατί προσπάθησε να αποτρέψει τη νεαρή γυναίκα να πέσει στο νερό για να σώσει το άτυχο ζωντανό.

Εκείνη, πάντως, με ένα story στον λογαριασμό της Spetzy, φρόντισε να τον υπερασπιστεί.

«Ο κόσμος είναι πολύ κακός με τον αστυνομικό, αλλά είναι ένα νέο και γλυκό παιδί, που δεν ήξερε τι να κάνει κι εγώ δεν του έδωσα πολύ χρόνο για να το επεξεργαστεί, αισθάνομαι άσχημα που ο κόσμος είναι κακός μαζί του» έγραψε σε μήνυμά της η Coco Gozlan.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις