Ελλάδα

Στάσεις εργασίας την προσεχή Πέμπτη σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν την προσεχή Πέμπτη (17.10.2019) τα μέσα σταθερής τροχιάς. Νέα ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό.

Σε νέες προειδοποιητικές στάσεις εργασίας αποφάσισαν να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς την Πέμπτη (17.10.2019) ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη εφαρμογή της επέκτασης της ΣΣΕ που έχει υπογραφεί.

Οπως έκαναν γνωστό τα Σωματεία των εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) χωρίς μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ θα μείνει η Αθήνα μέχρι τις 9 το πρωί και μετά τις 9 το βράδυ.

Τα μέσα σταθερής τροχιάς (εκτός του Προαστιακού Σιδηροδρόμου) θα εκτελούν δρομολόγια μόνο στο διάστημα μεταξύ 9 το πρωί και 9 το βράδυ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το χρονικό της υπόθεσης της ασέλγειας καθηγητή σε βάρος μαθήτριάς του στη Λάρισα - Στον ανακριτή αύριο ο εκπαιδευτικός
Όλα ξεκίνησαν στα μέσα του περασμένου Μαρτίου όταν η 15χρονη μαθήτρια Λυκείου αποφάσισε να εκμυστηρευτεί στην ψυχολόγο του σχολείου την ερωτική σχέση με τον καθηγητή
Σχολική αίθουσα
Ο διαρρήκτης στο σπίτι του Σάββα Πούμπουρα «μπούκαρε» και σε γειτονική οικία για να ξεφύγει - «Άρχισε να με χτυπάει, μας εγκλώβισε»
Ένας εκ των δύο δραστών δήλωσε χρήστης ναρκωτικών και ζήτησε συγγνώμη - Γείτονες του παρουσιαστή περιγράφουν τη στιγμή που ο διαρρήκτης μπήκε σπίτι τους πριν συλληφθεί
Η στιγμή της καταδίωξης του διαρρήκτη στο σπίτι του Σάββα Πούμπουρα