Ελλάδα

Στάση εργασίας από γιατρούς και νοσηλευτές στις 10 Δεκεμβρίου

Στάση εργασίας από τις 11:00 έως και τις 15:00 αποφάσισαν για τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου γιατροί και νοσηλευτές στα νοσοκομεία.

Εκτός από τη στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας όπως αποφάσισαν για τη Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου, η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), ζητώντας να μην απολυθεί κανένας επικουρικός και αποκατάσταση των μισθολογικών απωλειών.

Οι Ομοσπονδίες, μεταξύ άλλων, διεκδικούν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση του προσωπικού που υπηρετεί με ελαστικές μορφές απασχόλησης και αύξηση μισθών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τα λιμάνια με τους εκδρομείς του Πάσχα - 14.000 ταξίδεψαν την Παρασκευή από τον Πειραιά
Για σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 11 δρομολόγια επιβατηγών πλοίων για τα νησιά του Αιγαίου, ενώ για τα νησιά του Αργοσαρωνικού θα αναχωρήσουν 11 υδροπτέρυγα και 13 συμβατικά
Πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά 4