Ελλάδα

Στάση εργασίας στο μετρό την Πέμπτη (31/05)

Προειδοποιητική στάση εργασίας την ερχόμενη Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στο Μετρό εκφράζοντας την αντίθεση τους στην απαξίωση των δομών, των υποδομών, την τραγική κατάσταση από την έλλειψη προσωπικού, υλικών, ανταλλακτικών και αναλωσίμων.

Η στάση εργασίας στο Μετρό θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη από τις 06:00 π.μ. έως  τις 09:00 π.μ. και από τις 21:00 έως την λήξη της κυκλοφορίας. Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα Τετάρτη, λόγω της απεργίας των σιδηροδρομικών δεν εκτελούνται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ την Πέμπτη 31 Μαΐου θα είναι ακινητοποιημένα όλη την ημέρα λόγω της 24ωρης απεργίας, που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοί τους.

Οι εργαζόμενοι στο τραμ θα συμμετέχουν σήμερα με στάση εργασίας και ως εκ τούτου το τραμ θα κινείται μεταξύ 9 το πρωί με 9 το βράδυ.

Σε ό,τι αφορά τα τρένα και τον προαστιακό σιδηρόδρομο δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα κανένα δρομολόγιο λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τελική ευθεία για την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων – Οι ημερομηνίες ορόσημα της σχολικής χρονιάς
Το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς θα «χτυπήσει» στις 16 Μαΐου στα λύκεια και στις 28 Μαΐου στα γυμνάσια - Το διδακτικό έτος στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά θα λήξει στις 13 Ιουνίου 2025
Πανελλήνιθες εξετάσεις
Καιρός σήμερα: Μέχρι τους 26 βαθμούς θα δείξει το θερμόμετρο – Βροχές στα ηπειρωτικά, καταιγίδες σε Μακεδονία, Θεσσαλία και Ήπειρο
Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και τα βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5 μποφόρ
Άνθρωποι περπατούν με ομπρέλες στη βροχή