Site icon NewsIT

Στέφανος Κασσελάκης:  Διασκέδαση μέχρι τελικής «πτώσης» στην 4ημερη γαμήλια γιορτή του στα Χανιά

26.08.2024 | 18:10
Στέφανος Κασσελάκης:  Διασκέδαση μέχρι τελικής «πτώσης» στην 4ημερη γαμήλια γιορτή του στα Χανιά

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δημοτικής Κίνησης "Ανοιχτή Πόλη" και του επικεφαλής και υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Ζαχαριάδη στην Πλατεία Μοναστηράκι, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023. (ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ/EUROKINISSI)

Όλα έτοιμα για την 4ημερη γαμήλια γιορτή του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ στα Χανιά. Όλες οι επιχειρήσεις όπου θα φιλοξενήσουν τους καλεσμένους του ζευγαριού, επιλέχθηκαν πολύ προσεκτικά, ώστε αυτές οι τέσσερις ημέρες να μείνουν αξέχαστες σε όλους.

Η γαμήλια γιορτή του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ, θα ξεκινήσει την Τετάρτη 28 Αυγούστου και θα τελειώσει το Σάββατο.

Μέσα σε αυτές τις τέσσερις ημέρες, οι καλεσμένοι θα απολαύσουν βραδινό δείπνο σε κτήμα εκδηλώσεων αλλά και σε γνωστό εστιατόριο στο παλιό λιμάνι Χανίων.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δε θα παραλείψει να βγάλει και για ποτό τους δικούς του ανθρώπους σε γνωστό μπαρ στην παλιά πόλη των Χανίων.

Το πρόγραμμα του ζευγαριού δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και πάρτι στην παραλία. Οι καλεσμένοι θα απολαύσουν τη θάλασσα σε γνωστό beach bar του βόρειου παραλιακού μετώπου των Χανίων.

Οι έξοδοι αυτοί θα γίνουν σε οικογενειακό και φιλικό κύκλο αφού το ζευγάρι επιθυμεί τα αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Την Παρασκευή θα γίνει και η μεγάλη κεντρική γαμήλια γιορτή στο Βοτανικό Πάρκο Χανίων η οποία θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα τελειώσει στις 20:00.

Η υποδοχή των καλεσμένων θα γίνει στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Πάρκου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση.

Οι προσκεκλημένοι θα απολαύσουν τα μοναδικά εδέσματα του Πάρκου που είναι βασισμένα σε τοπικά προϊόντα. Θα δροσιστούν με τη σπιτική λεμονάδα που περιέχει βότανα και με ένα κοκτέιλ φτιαγμένο από ελληνικό τζιν.

«Αστακός» τα Χανιά για την ιδιωτικότητα του ζευγαριού

Με σκοπό να προφυλαχθεί η ιδιωτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη, του Τάιλερ Μακμπέθ και των καλεσμένων τους, στα Χανιά θα υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία πέρα από τα 25 άτομα που ανήκουν στη φρουρά τους.

Με το που ξεκινήσει η γαμήλια γιορτή, θα ενεργοποιηθεί σύστημα αντί-drone για να μην μπορεί κανένα drone να καταγράψει από ψηλά διάφορα στιγμιότυπα.

Θα αφαιρεθούν και τα κινητά τηλέφωνα των καλεσμένων και των εργαζόμενων των επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης ώστε το ζευγάρι και οι καλεσμένοι να απολαύσουν αυτές τις στιγμές χωρίς αμφιβολία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version