Ελλάδα

Στέφανος Κασσελάκης: Η τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά του είχε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά»

Λάθος νούμερο είχαν τα μπλε κεράκια πάνω στην τούρτα έκπληξη για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος σήμερα, Παρασκευή (29.03.24) έχει τα γενέθλια του και κλείνει τα 36 του χρόνια.

Τα φετινά γενέθλια του Στέφανου Κασσελάκη συνέπεσαν με την ορκωμοσία του, μετά το τέλος της οποίας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γευμάτισε σε ψαροταβέρνα στην Θήβα μαζί με άλλους νεοσύλλεκτους, λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα.

Μπαίνοντας στο μαγαζί στη Θήβα τον περίμενε μια τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά του, που πάνω της είχε μπλε κεράκια με τον αριθμό 35.

«Συν ένα παιδιά» είπε ο ίδιος πριν τα φυσήξει, αποκαλύπτοντας έτσι πως κλείνει τα 36. Μάλιστα, θα τα γιορτάσει, διασκεδάζοντας απόψε σε γνωστό μαγαζί στου Ψυρρή.

Ο κ. Κασσελάκης θα έχει πενθήμερη άδεια ορκωμοσίας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο στρατόπεδο, για να πάρει το απολυτήριο.

 

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μποτιλιάρισμα στην επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας – Καθυστερήσεις στις Θερμοπύλες λόγω έργων
Οι εκδρομείς, εκτός από τη μεγάλη κίνηση έχουν να αντιμετωπίσουν και τις άσχημες καιρικές συνθήκες με αρκετή βροχή σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού δικτύου
Με βήμα σημειωτόν η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας