Site icon NewsIT

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ ανταλλάσσουν όρκους και δίνουν ραντεβού σε πολυτελέστατη βίλα για το γαμήλιο γλέντι

30.08.2024 | 09:38
Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ ανταλλάσσουν όρκους και δίνουν ραντεβού σε πολυτελέστατη βίλα για το γαμήλιο γλέντι

5708239

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης στα Χανιά και δίνουν ραντεβού με τους καλεσμένους τους, για το γαμήλιο γλέντι, σε βίλα που κοστίζει 2.300 ευρώ τη βραδιά.

Η μέρα που περίμεναν Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ έφτασε και όλα είναι έτοιμα στα Χανιά, ώστε τα πάντα να είναι όπως ακριβώς έχει ζητήσει το ζευγάρι. Οι δυο τους, θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και αμέσως μετά το δείπνο, το γλέντι θα κορυφωθεί στον κήπο της πολυτελούς βίλας, Casa Scordilli, με θέα τον κόλπο της Σούδας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύζυγός του, ενημερώνονται διαρκώς από τους υπεύθυνους. Το μενού έχει καταρτιστεί με φωτογράφους να προσπαθούν από το πρωί να τραβήξουν μια εικόνα από το εσωτερικό των εγκαταστάσεων.

Στον Βοτανικό Κήπο της Κρήτης και συγκεκριμένα στη βεράντα που κατοπτεύει στρατηγικά την έκταση των περίπου 200 στρεμμάτων και προσφέρει προνομιακή θέα στο αμφιθέατρο αλλά και στη μικρή τεχνητή λίμνη που έχει κατασκευαστεί, Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ θα ανταλλάξουν τους όρκους τους ενώπιον περίπου 130 προσκεκλημένων, που ήδη βρίσκονται στα Χανιά.

Η συνέχεια θα δοθεί στο εστιατόριο του κήπου. Οι καλεσμένοι δεν θα φύγουν με άδεια χέρια, καθώς θα τους περιμένει μια τσάντα γεμάτη ντόπια προϊόντα, όπως μέλι και κρητικό λάδι αρωματισμένο με πορτοκάλι. Το μενού θα περιλαμβάνει αρνί, τυροκομικά προϊόντα, φυσικά μαραθόπιτες, μέλι, τοπικά κρασιά από τον ανερχόμενο αμπελώνα του νησιού, κοκτέιλ με βάση το κρητικό τζιν, φυσικά ρακή, αλλά και σπιτική λεμονάδα.

Υπάρχουν πληροφορίες που κάνουν λόγο για διακριτική συνοδεία από βιολιά, κατά τη διάρκεια του δείπνου, με τις ετοιμασίες από νωρίς το πρωί να συνεχίζονται. Στις εικόνες του πρακτορείου NDP βλέπουμε τα τραπέζια που έχουν στρωθεί για να καθίσουν οι καλεσμένοι του ζεύγους Κασσελάκη – Μακμπέθ και να απολαύσουν τις νοστιμιές της ελληνικής κουζίνας.

Αμέσως μετά το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του, θα καταλήξουν σε πολυτελή βίλα στην περιοχή του Ακρωτηρίου με απρόσκοπτη θέα στο Αιγαίο.Τους καλεσμένους θα διασκεδάσει γνωστός DJ της Μυκόνου.

Οπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η βίλα, πρόκειται για ένα καταφύγιο απαράμιλλης πολυτέλειας. Σε αυτό το υπερπολυτελές «καταφύγιο», την εντύπωση κλέβει αδιαμφισβήτητα η εξωτερική πισίνα, 140 τετραγωνικών μέτρων. Σύμφωνα με γνωστή σελίδα κράτησης καταλυμάτων, η διανυκτέρευση στην υπερπολυτελή βίλα κοστίζει 2.300 ευρώ τη βραδιά.

Το Σάββατο θα γίνει το αποχαιρετιστήριο πάρτι σε μια από τις καλύτερες παραλίες του νησιού και στο γιγαντιαίων διαστάσεων beach bar, Cabana Mare. Άνετες ξαπλώστρες, αμμώδη ακτή και δροσιστικά κοκτέιλ θα απολαύσουν οι φίλοι του ζεύγους, που θα τους ευχηθούν για ακόμα μία φορά.

Το μενού της πρώτης νύχτας στα Χανιά

Το φαγητό της πρώτης νύχτας στα Χανιά κινήθηκε μακριά από ντόπιες γεύσεις και συνταγές. Σύμφωνα με το μενού που επιλέχθηκε για τη βραδιά της Τετάρτης 28 Αυγούστου του 2024 και εξασφάλισε το newsit.gr το ζευγάρι διάλεξε τα best seller πιάτα του εστιατορίου.

Πάντως, στον κατάλογο του εστιατορίου συναντά κανείς κριθαράκι με αστακό μαγειρεμένο σε μπισκότο, ντομάτα, τσίλι και λάιμ, που κοστίζει 37 ευρώ,  ψητό αστακό Νορβηγίας με πουρέ παστινάκι, σπαράγγια, emulsion μυδιών, συνοδευμένα με tobiko (μαριναρισμένα αυγά χελιδονόψαρου), που κοστίζει 32 ευρώ και μπριζόλα black angus συνοδευόμενη από ψητό γαριδάκι, βούτυρο αρωματισμένο με βότανα και ψητά λαχανικά, που κοστίζει 58 ευρώ.

Δείπνο χωρίς αλκοόλ δε γίνεται και το ζευγάρι θέλησε να ευχαριστήσει τους καλεσμένους του με τον καλύτερο τρόπο.

Οι ίδιες πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι για τη βραδιά επιλέχθηκαν δύο ετικέτες κρασιών οι οποίες τοποθετήθηκαν στα τραπέζια για να συνοδεύσουν το φαγητό, ενώ ένα ροζέ κρασί σερβιρίστηκε ως ποτό καλωσορίσματος. Εξάλλου το εστιατόριο φημίζεται για την κάβα του, η οποία περιλαμβάνει πάνω από 600 ετικέτες κρασιών, ενώ διαθέτει 4 σομελιέ.

Μετά το τέλος του φαγητού και όσο οι δημοσιογράφοι και οι τηλεοπτικές κάμερες πολιορκούσαν το εστιατόριο για ένα πλάνο του ζευγαριού, εκείνοι και οι καλεσμένοι τους απόλαυσαν φρούτο αλλά και γλυκό.

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ διατηρούν δεσμό από το 2019. Αρχικά είχαν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης και τελικά παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη, στις 19 Οκτωβρίου 2023. Επειδή ωστόσο το ζευγάρι, δεν είχε καταφέρει λόγω συγκυριών να γιορτάσει το γάμο του όπως επιθυμούσε, αποφάσισε να οργανώσει αυτό το τετραήμερο γλέντι στην Κρήτη

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version