Παρασκευή, 30 Αυγ.
26oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ παρτάρουν μετά τους όρκους αγάπης: Η βίλα με την πισίνα 140 τετραγωνικών

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ παρτάρουν μετά τους όρκους αγάπης: Η βίλα με την πισίνα 140 τετραγωνικών

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ αντάλλαξαν το απόγευμα της Παρασκευής (30/8/24) όρκους αγάπης και φυσικά, το ζευγάρι έχει οργανώσει ένα τρικούβερτο γλέντι για να γιορτάσει το γεγονός. Ένα πάρτι, σε πολυτελή βίλα των Χανίων…

Η βασική εκδήλωση των τετραήμερων εορτασμών στην Κρήτη, η ανταλλαγή όρκων δηλαδή του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ, έγινε στις 18.00 το απόγευμα στο Βοτανικό Κήπο της Κρήτης και αφού οι 130 καλεσμένοι δοκίμασαν κάποιους από τους τοπικούς μεζέδες, αναχώρησαν για τη βίλα που θα γίνει το μεγάλο πάρτι.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ έλαμπαν από ευτυχία μέσα στα γκρι κοστούμια τους φεύγοντας από τον Βοτανικό κήπο, ο οποίος ήταν στολισμένος με λευκά – μπλε λουλούδια και σε κάθε γωνιά του ηχούσαν βιολιά…

Το μεγάλο πάρτι δίπλα στην πισίνα

Το γαμήλιο πάρτι του Στέφανο Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ γίνεται απόψε με θέα τον κόλπο της Σούδας, στην πολυτελή βίλα με πισίνα 140 τετραγωνικών!

Την ατμόσφαιρα θα ζωντανέψει DJ με το ζευγάρι να γιορτάζει με την καρδιά του, την απόφαση να ενώσει τη ζωή του.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπεθ παντρεύτηκαν το 2023 ωστόσο λόγω υποχρεώσεων, δεν είχαν καταφέρει τότε να γιορτάσουν το γεγονός όπως επιθυμούσαν.

Απόψε λοιπόν, είναι ουσιαστικά το μεγάλο γλέντι για το γάμο του ζευγαριού, στο οποίο θα συμμετέχουν οι πολύ κοντινοί τους άνθρωποι.

Και εκεί, στο γαμήλιο πάρτι, ο Στέφανος Κασσελάκης, έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί δημοσιογραφική κάλυψη. Υπενθυμίζεται ότι και στην ανταλλαγή όρκων, οι καλεσμένοι άφηναν τα κινητά τους τηλέφωνα στην είσοδο, κλειδωμένα σε διάφανα ντουλαπάκια, για να μπορέσουν να περάσουν στο χώρο της εκδήλωσης.

Πάντως το αποψινό, μεγάλο πάρτι στη βίλα, δεν είναι το τελευταίο, καθώς στο πλαίσιο των τετραήμερων εορτασμών θα γίνει αύριο Σάββατο (31/8/24) ένα μεγάλο beach party στον Πλατανιά…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις