Τετάρτη, 28 Αυγ.
29oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: Οι πρώτες εικόνες από το γαμήλιο γλέντι του με τον Τάιλερ Μακμπέθ

Στέφανος Κασσελάκης: Οι πρώτες εικόνες από το γαμήλιο γλέντι του με τον Τάιλερ Μακμπέθ
ΦΩΤΟ από το zarpanews

Ξεκίνησε το τετραήμερο γλέντι για το γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ και όπως μπορείτε να δείτε στις πρώτες εικόνες που έρχονται από τα Χανιά, το σκηνικό που στήθηκε για να γιορτάσει το ζευγάρι με συγγενείς και φίλους, είναι μαγευτικό…

Στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων με μοναδική θέα από την ταράτσα γνωστού μαγαζιού και γαστρονομικές νοστιμιές, Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ υποδέχονται τους καλεσμένους τους για να γιορτάσουν μαζί τους, την κοινή τους πορεία στη ζωή.

Το πάρτι είναι το πρώτο από τους πολλούς εορτασμούς που θα γίνουν στην Κρήτη, τόπο καταγωγής της οικογένειας Κασσελάκη και θα κρατήσουν συνολικά τέσσερις ημέρες.

Το μενού αυτού του πρώτου δείπνου, περιλαμβάνει σύμφωνα με το CretaPost πιάτα μεσογειακής κουζίνας και συγκεκριμένα αρνί, γραβιέρα, βότανα και χειροποίητο ψωμί.

ΦΩΤΟ από το zarpanews

Το ζευγάρι έχει ζητήσει ιδιωτικότητα για αυτές τις στιγμές και για το λόγο αυτό, ο Στέφανος Κασσελάκης δε θέλησε να κάνει δηλώσεις φτάνοντας στο χώρο του πάρτι, παρά το γεγονός ότι εκεί είναι συγκεντρωμένα πολλά τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογράφοι.

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ διατηρούν δεσμό από το 2019. Αρχικά είχαν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης και τελικά παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη, στις 19 Οκτωβρίου 2023. Επειδή ωστόσο το ζευγάρι, δεν είχε καταφέρει λόγω συγκυριών να γιορτάσει το γάμο του όπως επιθυμούσε, αποφάσισε να οργανώσει αυτό το τετραήμερο γλέντι στην Κρήτη…

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις