Παρασκευή, 6 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: Στο Ηρώδειο για την «Ορέστεια» του Αισχύλου

Στέφανος Κασσελάκης: Στο Ηρώδειο για την «Ορέστεια» του Αισχύλου
Eurokinissi

Στο Ηρώδειο βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (5.9.24) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης για να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση «Ορέστεια» του Αισχύλου.

Σε ένα διάλειμμα χαλάρωσης από τις καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει και συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββατοκύριακου που προβλέπεται εκρηκτική, ο Στέφανος Κασσελάκης, μετέβη στο Ηρώδειο, συνοδευόμενος από την τομεάρχη Πολιτισμού του κόμματος, Κυριακή Μάλαμα, για να παρακολουθήσει την τριλογία «Ορέστεια» («Αγαμέμνων», «Χοηφόροι», «Ευμενίδες») του Αισχύλου σε σκηνοθεσία του Θεόδωρου Τερζόπουλου στην πρώτη του συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Γιάννης Μόσχος, καλωσόρισε στην παράσταση τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι στη συνέχεια πήραν τις θέσεις τους.

Την ίδια παράσταση παρακολούθησαν χθες Τετάρτη ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη σύζυγό του, Μπέττυ Μπαζιάνα και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις