Παρασκευή, 30 Αυγ.
32oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Όλα όσα έγιναν στο γλέντι στο πολυτελές κτήμα – Οι διπλοί έλεγχοι, η αφαίρεση των κινητών, τα μίνι μπας και η Φάρλι

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Όλα όσα έγιναν στο γλέντι στο πολυτελές κτήμα – Οι διπλοί έλεγχοι, η αφαίρεση των κινητών, τα μίνι μπας και η Φάρλι

Μίνι μπας, διπλοί έλεγχοι και απαγόρευση κινητών τηλέφωνων, συνθέτουν το παραδοσιακό γλέντι που πρόσφεραν το βράδυ της Πέμπτης (29/8/2024) στους 140 καλεσμένους τους ο Στέφανος Κασελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ σε πολυτελές κτήμα στα Χανιά.  

Σχεδόν 24 ώρες πριν το ζευγάρι ανταλλάξει όρκους αγάπης στον Βοτανικό Κήπο στα Χανιά, ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, παρέθεσαν δείπνο στο γνωστό κτήμα «Κάμπος» που βρίσκεται κόντα στο Στύλο Αποκορώνου στον νομό Χανίων.

Μόνο το ζευγάρι, οι γονείς και οι στενοί συγγενείς του Στέφανου Κασσελάκη έφτασαν με τα αυτοκίνητα τους στο κτήμα, καθώς όλοι οι υπόλοιποι έκαναν χρήση στα μικρά λεωφορεία που είχαν μισθωθεί.

Τα μίνι μπας έχοντας στα παρμπριζ τους μικρές ταμπελίτσες στις οποίες αναγράφονταν το όνομα «Farlie» της σκυλίτσας του ζευγάριου, στάθμευσαν χθες το απόγευμα έξω από ξενοδοχεία που διαμένουν και λίγο τις επτά άρχισαν να επιβιβάζουν τους προσκεκλημένους.

Για λόγους ασφαλείας κάθε άτομο που ανέβαινε στα οχήματα έδειχνε την τατυτότητα του προκειμένου να γίνεται ταυτοποιήση, ενώ το ίδιο συνέβαινε και κατά την είσοδο προσκεκλημμένων στον κτήμα. Ο διπλός έλεγχος όμως δεν ήταν το μοναδικό μέτρο που πάρθηκε, προκειμένου να μην διαρρέυσει το παραμικρό από τις γαμήλιες εκδηλώσεις του ζευγαριού.

Έτσι όσοι έμπαιναν χθες στο πολυτελές κτήμα των Χανίων, αποχωρίζονταν το κινητό του τηλέφωνο, προκειμένου να μην καταγράφουν στιγμές το γλέντι που θα ακολουθούσε.

Άτομα που βρίσκονταν στην είσοδο παραλάμβανες τις συσκεύες και τι τοποθέτουσαν μέσα σε αριθμημένα γυάλινα κουτάκια και στους ιδιοκτήτες τους έδιναν καρτελάκια με τον αντίστοιχο αριθμό για να τα παραλάβουν κατά την έξοδο τους.

Κρητική κουζίνα και χορός

Όσον αφόρα τώρα στα δρώμενα του χθεσινού δείπνου, η βραδιά περιλαμβανε παραδοσιακή κρητική κουζίνα, ενώ η μουσική παρέσυρε τους παρεβρισκόμενους στην… πίστα.

Μπάλος, χασοποσέρβικα και άλλα είδη ελληνικής μουσικής ξεσήκωσαν τους καλέσμένους μεταξύ των οποίων και το ζευγάρι. Στην ίδια ροτόντα μαζί με το Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλορ Μάκμπεθ κάθονταν τα μέλη των οικογένειων τους, ενώ ο μπουφές ήταν πλούσιος.

Μεταξύ άλλων περιείχε διαφόρων ειδών πίτες, χταπόδι καρπάτσιο, αρνί και μυδοπίλαφο.   

Το νέο ραντέβου για σήμερα (30/8/2024) έχει δοθεί στον Βοτανικό Κήπο των Χανίων όπου θα πραγματοποιηθεί η ανταλλαγή όρκων του ζευγαριού. Στη συνέχεια για τους 140 καλεσμένους θα ακολουθήσει δεξίωση στηυν πολυτελή βίλα Casa Scordilli.  

Το Σάββατο (31/8/2024)θα δοθεί και το αποχαιρετιστήριο πάρτι σε μια από τις καλύτερες και παραλίες του νησιού, όπου βρίσκεται το γιγαντιαίων διαστάσεων beach bar, Cabana Mare.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις