Ελλάδα

Στέλεχος ξενοδοχείου στα Χανιά ο 46χρονος που εξαφανίστηκε στη Χερσόνησο την Πρωτοχρονιά

Ο 46χρονος είχε φύγει από το σπίτι του στη Χερσόνησο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και η εξαφάνισή του δηλώθηκε την 1η Ιανουαρίου

Υψηλόβαθμο στέλεχος ξενοδοχείου στα Χανιά είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο 46χρονος που εξαφανίστηκε στη Χερσόνησο Ηρακλείου. Ο άνδρας που αγνοείται αναζητείται από την αστυνομία από την Πρωτοχρονιά.

Ο 46χρονος ανώτερος υπάλληλος ξενοδοχείου στα Χανιά, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Λάρισα, δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του από την Πρωτοχρονιά είναι άκαρπες.

Μάλιστα, πέρα από το σπίτι του στη Χερσόνησο Ηρακλείου από όπου εξαφανίστηκε, φέρεται να διατηρεί και άλλο σε περιοχή των Χανίων.

Ο 46χρονος είχε φύγει από το σπίτι του στη Χερσόνησο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και η εξαφάνισή του δηλώθηκε την 1η Ιανουαρίου.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φίλιππος Μιχόπουλος: «Σταματήστε να δημοσιεύετε κοινές φωτογραφίες μου με την Αθηνά Οικονομάκου» – Η ανακοίνωση στα μέσα
«Έχω επιλέξει συνειδητά να απασχολώ τα ΜΜΕ αποκλειστικά και μόνον για τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες και αυτό σκοπεύω να συνεχίσω να πράττω»
Ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Η απάντηση της Hellenic Train για την ακινητοποίηση συρμού του προαστιακού σε σήραγγα - «Θα προβούμε τα νόμιμα κατά του ΙΧ που προκάλεσε βραχυκύκλωμα»
Σύμφωνα με την εταιρεία, το περιστατικό οφείλεται σε διακοπή ηλεκτροδότησης, η οποία αναμένεται να προκαλέσει καθυστερήσεις σε ορισμένα δρομολόγια
Διακοπή δρομολογίων στον προαστιακό από σύγκρουση ΙΧ σε προστατευτικές μπάρες /