Site icon NewsIT

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της συμμορίας που έκλεβε ηλικιωμένους στην Αττική προσποιούμενοι τους τεχνικούς

23.08.2024 | 21:32
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της συμμορίας που έκλεβε ηλικιωμένους στην Αττική προσποιούμενοι τους τεχνικούς

ΚΟΡΙΝΘΙΑ-ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό στα Δερβενάκια, στην επαρχιακή οδό Κορίνθου-Άργους, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού του αυτοκινήτου. Η πυροσβεστική απεγκλώβισε τον οδηγό από το ΙΧ ο οποίος είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Έρευνα για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί η Τροχαία Κορίνθου. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των 4 μελών από συμμορία που είχε ρημάξει σπίτια ηλικιωμένων στα νότια προάστια στην Αττική προσποιούμενοι τους τεχνικούς.

Δείτε εδώ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των 4 μελών από τη συμμορία που είχε κατακλέψει σπίτια ηλικιωμένους στα νότια προάστια στην Αττική καθώς προσποιούμενοι πως είναι τεχνικοί εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, κατάφερναν να τους ξεγελάσουν.

Η συμμορία χτυπούσε σπίτια στα νότια προάστια στα οποία διέμεναν ηλικιωμένοι, τους οποίους προσέγγιζαν την ώρα που επέστρεφαν στην κατοικίας του.

Εκεί τους έπιαναν την κουβέντα, τους έπειθαν πως είναι τεχνικοί εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας με αποτέλεσμα να τους επιτρέπουν να μπουν στα σπίτια τους.

Αφού κατάφερναν να μπουν μέσα στα σπίτια τότε κάποια από τα μέλη απασχολούσαν τους ηλικιωμένους και τα άλλα έκλεβαν χρήματα, κοσμήματα και τιμαλφή.

Μάλιστα έπειθαν τους ηλικιωμένους να τυλίγουν χρηματικά ποσά και κοσμήματα σε αλουμινόχαρτο, ώστε να τα «προστατεύσουν» από τις επικείμενες εργασίες και στη συνέχεια τα αφαιρούσαν.

Από τη μέχρι στιγμή προανακριτική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί 8 περιπτώσεις κλοπών από οικίες ηλικιωμένων στις περιοχές της Γλυφάδας, της Βουλιαγμένης και της Βούλας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version