Τετάρτη, 4 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Στη φυλακή ακόμα ένας κατηγορούμενος από την υπόθεση Λυγγερίδη

Στη φυλακή ακόμα ένας κατηγορούμενος από την υπόθεση Λυγγερίδη

Στη φυλακή οδηγήθηκε ακόμα ένας άνδρας, 41 ετών, το όνομα του οποίου ήταν μπλεγμένο στην υπόθεση Λυγγερίδη, του αστυνομικού που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα και πέθανε, μετά τα επεισόδια στο Ρέντη, το Δεκέμβριο του 2023.

Ο 41 ετών άνδρας είχε συλληφθεί στο πλαίσιο της υπόθεσης θανάτου του άτυχου αστυνομικού μετά τα σοβαρά επεισόδια στο Ρέντη και συγκεκριμένα για το σκέλος που αφορά την εγκληματική οργάνωση μια και ο ίδιος φέρεται να είναι ηγετικό μέλος της.

Είχε αφεθεί ελεύθερος ωστόσο τώρα, κλήθηκε για συμπληρωματική απολογία και τελικά προφυλακίστηκε, στις 18.00 το απόγευμα της Τετάρτης (4/9/24). Η κατηγορία για την οποία απολογήθηκε συμπληρωματικά, αφορά την εκβίαση των ανθρώπων που έχουν τις καντίνες έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκης. Η συγκεκριμένη κατηγορία υπήρχε ως σκέλος στη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης…

Ο άτυχος αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης, χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων που έγιναν στο Ρέντη και 20 ημέρες μετά έφυγε από τη ζωή στο νοσοκομείο, σε ηλικία 31 ετών.

Τα επεισόδια είχαν γίνει έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» του Ολυμπιακού στου Ρέντη, την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις