Ελλάδα

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για τον βιασμό δύο ανήλικων αδερφών

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε το βράδυ της Παρασκευής (27.04.24), πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας, ο οποίος καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών σε 45 χρόνια κάθειρξη, χωρίς αναστολή, για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό δύο ανήλικων αδερφών, ηλικίας 9 και 11 ετών, τότε.

Ο 64χρονος δικηγόρος καταδικάστηκε επίσης για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά και για παιδική πορνογραφία.

Πρόκειται για πολύ γνωστό δικηγόρο της Αθήνας, ο οποίος έχει καταδικαστεί αμετάκλητα στο παρελθόν και για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βάρος του τότε ανήλικου κοριτσιού, που με την καταγγελία του άνοιξε τον ασκό του Αιόλου σε βάρος του, οδηγώντας τον ενώπιον της δικαιοσύνης.

 

Ο 64χρονος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες του, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για πλεκτάνη με σκοπό να του αποσπάσουν χρήματα οι γονείς των παιδιών.

Παρά τους ισχυρισμούς του, μετά από σχεδόν 25 συνεδριάσεις, ο δικηγόρος δεν έπεισε δικαστές και ενόρκους οι οποίοι τον καταδίκασαν ομόφωνα. Στο άκουσμα της απόφασης ο ίδιος ζήτησε από το δικαστήριο να του χορηγηθεί αναστολή, αίτημα το οποίο απορρίφθηκε. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

Ο 64χρονος θα βρεθεί ξανά στο εδώλιο στις 13 Μαΐου για τη συνέχιση της εκδίκασης της υπόθεσης της κοπέλας, με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια.

Ο γνωστός δικηγόρος οδηγήθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο Τμήμα Μεταγωγών, όπου θα κρατηθεί μέχρι να οδηγηθεί στις φυλακές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνοεπίθεση στην ΕΕΤΑΑ έφερε στα χέρια χάκερ ευαίσθητα προσωπικά δεδομένων 2,5 εκατομμμυρίων γονέων και παιδιών
Τα στοιχεία, είχαν δοθεί στο πλαίσιο των δράσεων «Νταντάδες της γειτονιάς» και «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης»
Χάκερ
Πασχαλινό έπαθλο 150.000 ευρώ από το Λαϊκό Λαχείο – Στη μισή τιμή οι λαχνοί για την ειδική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Απριλίου
Το Λαϊκό Λαχείο παραμένει σε εορταστικό κλίμα και μοιράζει πασχαλινό έπαθλο ύψους 150.000 ευρώ στην ειδική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί...
Λαϊκό Λαχείο