Ελλάδα

Στο Λαύριο τα πλοία που κατευθύνονταν προς Ραφήνα λόγω της φωτιάς στην Αττική

Στο λιμάνι του Λαυρίου θα δέσουν τα πλοία που κατευθύνονταν προς Ραφήνα, καθώς για λόγους ασφαλείας εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται στην Πεντέλη και στην ευρύτερη περιοχή. 

Με εντολή του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστου Στυλιανίδη και εξαιτίας της δασικής φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Βορειοανατολική Αττική, κατόπιν αιτήματος της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ), όλοι οι σημερινοί όλα τα επιβατηγά πλοία από και προς το λιμάνι της Ραφήνας, θα εκτρέπονται προς το λιμάνι του Λαυρίου.

Η επιβίβαση επιβατών και οχημάτων θα γίνεται στο λιμάνι του Λαυρίου, προκειμένου να μην τεθούν σε κίνδυνο οι επιβάτες και να διευκολυνθούν οι πυροσβεστικές επιχειρήσεις στην περιοχή.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εικόνες ντροπής στα δικαστήρια Ευελπίδων: Μετέφεραν δικαστικά έγγραφα με ιμάντες μέσα σε μπλε σακούλες
Ως βασικό «όχημα» των δικαστηρίων της Ευελπίδων, όπου μεταφέρονται δικογραφίες, χρησιμοποιούνται καρότσια σούπερ μάρκετ ενώ σε σπάνιες περιπτώσεις τα ηλεκτρονικά καρότσια λόγω έλλειψης
Δικαστικά έγγραφα μέσα σε μπλε σακούλα μεταφέρονται μέσω ιμάντα