Ελλάδα

Στον αέρα 1.300.000 συνταξιούχοι

ΙΚΑ και Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών παραδέχονται ότι δεν μπορούν να πληρώσουν τις συντάξεις Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου και το δώρο Χριστουγέννων.
 

Μόλις 4 μέρες πριν τις εκλογές και τις ανακοινώσεις της υπουργού Απασχόλησης για αύξηση στα αποθεματικά των ταμείων, τα δύο μεγαλύτερα ταμεία της χώρας, ζητούν 532 εκατομμύρια ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Όπως αποκαλύπτουν οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία, ΙΚΑ και ΟΑΕΕ, με επιστολές τους στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και τη Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ζητούν άμεση οικονομική ενίσχυση, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δε θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους!

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σύμη: Νέες σοκαριστικές συνομιλίες της 13χρονης με τον 15χρονο που σχεδίαζαν τη δολοφονία της μητέρας της – «Θα μαζέψω δύναμη να τη χτυπήσω με το μαχαίρι»
H 13χρονη κι ο 15χρονος φίλος της είχαν υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό, για να σφραγίσουν με υπογραφές το φρικτό τους σχέδιο
Σύμη