Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Στον Πειραιά η ΓΣ του Οργανισμού Ευρωπαϊκών Λιμένων

Στον Πειραιά η ΓΣ του Οργανισμού Ευρωπαϊκών Λιμένων

Στο λιμάνι του Πειραιά θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ευρωπαϊκών Λιμένων (ESPO) τον Μάιο του 2015, καθώς σε αυτή την απόφαση κατέληξαν ομόφωνα όλοι οι ευρωπαϊκοί οργανισμοί κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσής τους στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

Στην ειδική τιμητική εκδήλωση, που διοργάνωσε η προεδρία της ESPO, παρέστησαν και μίλησαν, ευχαριστώντας όλους τους οργανισμούς για την αποδοχή της πρότασης του ΟΛΠ ΑΕ, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Γιώργος Ανωμερίτης και ο γενικός διευθυντής Σταύρος Χατζάκος.

«Μαζί με τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Ναυτιλίας του 2015 θα φιλοξενήσουμε, για πρώτη φορά στην ιστορία της ESPO, στο λιμάνι του Πειραιά τη Γενική Συνέλευση ενός Οργανισμού που στηρίζει την ανάπτυξη, τις μεταφορές, τα logistics, τα Διευρωπαϊκά Δίκτυα, στα οποία έχει ενταχθεί και το λιμάνι του Πειραιά» δήλωσε ο κ. Ανωμερίτης.

Πρόσθεσε ότι «η ανάθεση της διοργάνωσης αποτελεί τιμή και ευθύνη, την οποία μαζί με όλους τους φορείς του Πειραιά, το υπουργείο Ναυτιλίας και την αυτοδιοίκηση, θα προβάλουμε και θα αναδείξουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυξήθηκε η διακίνηση επιβατών στα ελληνικά λιμάνια το γ΄ τρίμηνο 2013

Στο ”σφυρί” μεγάλες δημόσιες επιχειρήσεις, μαρίνες και λιμάνια

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε