Ελλάδα

Στον Πειραιά το νέο Κνωσός Παλάς – Πότε αρχίζει δρομολόγια

Στα τέλη Νοεμβρίου, οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ προχώρησαν στην αντικατάσταση του Κνωσός Παλάς με το Cruise Bonaria (πρώην Ολυμπία Παλάς) της μητρικής εταιρείας GRIMALDI LINES για τη γραμμή Πειραιάς – Ηράκλειο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το Κνωσός Παλάς να πάει στην Ιταλία και να μετονομαστεί σε Cruise Bonaria και το Cruise Bonaria σε Κνωσός Παλάς.

Σύμφωνα με το PireasPiraeus, σήμερα (05.01.2021) αφού έκανε ένα σύντομο δοκιμαστικό, έδεσε για πρώτη φορά στο λιμάνι του Πειραιά. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα κρατήσεων θα αρχίσει δρομολόγια στις 7 Ιανουαρίου αντικαθιστώντας το Φαιστός Παλάς στη γραμμή της Κρήτης.

Δείτε την άφιξη του

 

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του στη Ρόδο - «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»
Ο γιατρός καταδικάστηκε σε 73 χρόνια κάθειρξη, μία ποινή που θεωρείται από τις μεγαλύτερες που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα για αυτούς τους είδους αδικήματα
Ρόδος: Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του – «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»
Απών ο γιος της Καίτης Γκρέυ, Φίλιππος Ηλιάδης από το μνημόσυνο της σπουδαίας τραγουδίστριας - «Δεν ήταν και ποτέ παρών», είπε η Αγγελική Ηλιάδη
«Ο καθένας κάνει όπως θέλει και όπως αισθάνεται. Θα έπρεπε και εκείνος να γνωρίζει πότε είναι τα σαράντα, αν είναι δυνατόν»
H Αγγελική Ηλιάδη με τον αδελφό της, Κωνσταντίνο Ηλιάδη