Ελλάδα

Σχινιάς: Άγνωστος για την αστυνομία ο άνδρας που βρέθηκε πνιγμένος με ένα βαρίδι στο πόδι

Συνεχίζεται το θρίλερ με την σορό που βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (02/06/2024) στην παραλία του Σχινιά καθώς ακόμη δεν έχει ταυτοποιηθεί από τις Αρχές.

Η σορός βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη με εκτεταμένες αλλοιώσεις, καθώς βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή στην παραλία του Σχινιά για περίπου 1 μήνα, γεγονός που καθιστά δυσκολότερη τη διαδικασία ταυτοποίησης του πτώματος και διαπίστωσης των αιτιών που προκάλεσαν τον θάνατό του.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός εντοπίστηκε από πολίτες στα 150 μέτρα από την παραλία. Όταν βρέθηκε και ανασύρθηκε η σορός είχε δεμένο στο πόδι έναν δίσκο της άρσης βαρών βάρους 10 κιλών.

Σημειώνεται μάλιστα ότι την επίμαχη χρονική περίοδο, που φέρεται να έπεσε στη θάλασσα, δεν υπάρχει δήλωση για αγνοούμενο άνδρα με χαρακτηριστικά που να ταιριάζουν με τα δικά του.

Αστυνομία και Λιμενικό διεξάγουν έρευνες για την ταυτοποίηση του δράστη. Οι Αρχές πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από το πτώμα και διαπίστωσαν πως δεν υπάρχει στη βάση δεδομένων, δηλαδή δεν είχε απασχολήσει ποτέ την ΕΛ.ΑΣ κατά το παρελθόν.

Βασικό στοιχείο που ερευνούσαν  οι Αρχές ήταν ένα τατουάζ που φέρεται να είχε το θύμα. 

Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε και έδειξε πως τελικά δεν υπήρχε τατουάζ αλλά το σημάδι έγινε από το βαρίδι της άρσης βαρών.Οι Αρχές αναμένουν πλέον, τα αποτελέσματα από το γενετικό υλικό.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ με την εξαφάνιση 50χρονου στη Θεσσαλονίκη - «Την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του, τον απέλυσαν από τη δουλειά του», λέει η σύζυγός του
«Το αυτοκίνητο του, είχε πετρέλαιο, οπότε σίγουρα θα μπορούσε να έχει πάει και αρκετά μακριά με αυτό», δηλώνει επικεφαλής εθελοντικής ομάδας
Ο αγνοούμενος, Αναστάσιος Πρασάς
Φίλιππος Μιχόπουλος: «Σταματήστε να δημοσιεύετε κοινές φωτογραφίες μου με την Αθηνά Οικονομάκου» – Η ανακοίνωση στα μέσα
«Έχω επιλέξει συνειδητά να απασχολώ τα ΜΜΕ αποκλειστικά και μόνον για τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες και αυτό σκοπεύω να συνεχίσω να πράττω»
Ο Φίλιππος Μιχόπουλος