Ελλάδα

Σύγκρουση οχημάτων στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη – Οδηγός λεωφορείου βγήκε στο αντίθετο ρεύμα για να τα αποφύγει και βρήκε στο κράσπεδο! [pics]

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί αυτή την ώρα στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, ύστερα από σύγκρουση δυο αυτοκινήτων, καθώς η κυκλοφορία στο ρεύμα καθόδου έχει διακοπεί.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η σύγκρουση έγινε στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη όταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Opel επιχείρησε να κάνει αναστροφή, ενώ από το αντίθετο ρεύμα ερχόταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Citroen με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα τα δυο αμάξια να συγκρουστούν χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν τραυματίες.

leorofos porto rafti

Το παράδοξο σύμφωνα με αυτόπτες μαρτυρες ,είναι η αντίδραση ενός οδηγού λεωφορείου, ο οποίος αφού συνέβη το τροχαίο, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα για να προσπεράσει τα δυο αμάξια, ενώ στο λεωφορείο είχε κόσμο!

leorofos porto rafti

Παρά τις υποδείξεις των αστυνομικών που βρέθηκαν στο σημείο να σταματήσει, εκείνος τους αγνόησε και  συνέχισε την παράτολμη πορεία του με αποτέλεσμα να βρει στο κράσπεδο και να ακινητοποιηθεί εκεί.

leorofos porto rafti

Η σύγκρουση των δυο οχημάτων έγινε στη διασταύρωση της Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη και Μελίνας Μερκούρη και η κάθοδος παραμένει κλειστή μέχρι αυτή την ώρα.

leorofos porto rafti

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες το λευκό αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς και θα χρειαστεί η βοήθεια της Τροχαίας για να μεταφερθεί από το σημείο και να ανοίξει η κυκλοφορία.

leorofos porto rafti

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν οστά και κρανίο σε δύσβατο σημείο στα Ιωάννινα – Φαίνεται πως ανήκουν στον Σλοβάκο φοιτητή που είχε εξαφανιστεί το περσινό καλοκαίρι
Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως τα οστά ανήκουν στον 23χρονο Σλοβάκο φοιτητή ο οποίος είχε εξαφανιστεί το καλοκαίρι του 2024
Ιωάννινα