Ελλάδα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Οι λόγοι που παραμένει άγνωστος ο αριθμός των επιβατών

Τους 57 έχουν φτάσει οι νεκροί από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ενώ υπάρχουν φόβοι πως θα ξεπεράσουν τους 60.

Αρκετοί επιβάτες του επιβατικού τρένου που συγκρούστηκε με το εμπορευματικό στα Τέμπη είναι αγνοούμενοι ενώ αυτό που τρομάζει τις Αρχές είναι το πόσοι ήταν τελικά μέσα στο τρένο καθώς ο αριθμός των επιβατών παραμένει άγνωστος.

Το τρένο θα έπρεπε να φτάσει στο σταθμό στα Τέμπη στις 22.11 όμως λόγω των καθυστερήσεων έφτασε στις 23.05 και υπάρχει φόβος πως μπορεί να υπήρξαν και άλλα άτομα που μπήκαν στο τρένο χωρίς να κόψουν εισιτήριο στα εκδοτήρια.

Και αυτό γιατί τα εκδοτήρια κλείνουν ένα τέταρτο πριν τις 12 το βράδυ όμως δέκα λεπτά προτού ξεκινήσει το τρένο απαγορεύεται κάποιος να αγοράσει εισιτήριο από αυτά.

Οπότε αν κάποιος θέλει να επιβιβαστεί, τότε αγοράζει το εισιτήριο πάνω στο τρένο. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει μαζικά καθώς υπάρχει πρόστιμο 10 ευρώ, όμως κανείς δεν ξέρει αν επιβιβάστηκε κανείς τα τελευταία δέκα λεπτά πριν ξεκινήσει το τρένο από τη Λάρισα.

Μάλιστα αυτό δεν ισχύει μόνο για τον εν λόγω σταθμό καθώς υπήρχαν επτά στάσεις μέχρι να φτάσει το τρένο από την Αθήνα στη Λάρισα.

Επίσης κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο κάποιος φοιτητής να έχει ταξιδέψει χωρίς εισιτήριο ή να έχει κόψει εισιτήριο για κοντινότερη διαδρομή και να παρέμεινε μέσα στο τρένο για Θεσσαλονίκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το Άγιο Φως με πτήσεις από την Αθήνα στις άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας – Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου η άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Για ακόμη μία χρονιά το Άγιο Φως θα ταξιδέψει με προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες, ειδικές πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air σε όλες τις μεγάλες πόλεις
Το Άγιο Φως
Σοκαριστική εικόνα με την πραγματική ορατότητα τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος στα διόδια Πολυμύλου στην Εγνατία Οδό
Το φορτηγό συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα κάτω από αυτές τις εξαιρετικά επικίνδυνες καιρικές συνθήκες πολύ πυκνής ομίχλης και στη συνέχεια έπεσε πάνω στο κουβούκλιο των διοδίων Πολυμύλου, διαλύοντάς το
Τροχαίο με 2 νεκρούς στα διόδια της Εγνατίας