Site icon NewsIT

Σύμη: Άφαντος ο παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ – Τα 5 αναπάντητα ερωτήματα για την εξαφάνισή του

09.06.2024 | 08:19
Σύμη: Άφαντος ο παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ – Τα 5 αναπάντητα ερωτήματα για την εξαφάνισή του

Παραμένει το θρίλερ με την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη με τις αρχές να ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή το νησί για ένα ακόμα 24ωρο.

Στη Σύμη βρίσκεται και ένα ελικόπτερο προκειμένου να συμμετάσχει στις έρευνες, ενώ 30- 35 αστυνομικοί, πυροσβέστες και εθελοντές χτενίζουν το νησί μετά την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους δύο βίντεο και δύο φωτογραφίες από την τελευταία φορά που εθεάθη ο Μόσλεϊ στο Πέδι και τα εξετάζουν προσεκτικά.

Η τελευταία κάμερα τον έχει καταγράψει να περνά μπροστά από σπίτι που βρίσκεται στη έξοδο του χωριού και να ακολουθεί το μονοπάτι.

Τα ερωτήματα των αρχών είναι πολλά:

  1. Γιατί έφυγε μόνος του;
  2. Γιατί δεν είχε κινητό;
  3. Γιατί επέλεξε άλλη δύσβατη παραλία;
  4. Γιατί δεν πήρε θαλάσσιο ταξί;
  5. Γιατί δεν πήρε το λεωφορείο της γραμμής;

Στο νησί βρίσκονται και τα τέσσερα παιδιά του ενώ η σύζυγός του, δε σταματάει να ελπίζει ότι ο παρουσιαστής θα βρεθεί σώος.

Η σύζυγός του έδωσε χθες Σάββατο (08.07.2024) συμπληρωματική κατάθεση, καθώς οι αστυνομικοί ήθελαν να γνωρίζουν κάθε αντικείμενο που είχε πάνω του έτσι ώστε σε περίπτωση που εντοπίσουν κάτι στο βουνό να γνωρίζουν αν είναι δικό του ή όχι.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς ο Μάικλ Μόσλεϊ είχε μαζί του ένα χακί τσαντάκι, ένα μπουκαλάκι νερό, το πορτοφόλι του κι ένα ρολόι απλό κι όχι «έξυπνο».

Να σημειωθεί ότι στην πρώτη της κατάθεση είχε αναφέρει πως ο σύζυγος της αγαπούσε το βουνό και συχνά του άρεσε να φεύγει μόνος του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version