Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Σύμη: Νέο βίντεο με τον Μάικλ Μόσλεϊ – «Δεν χάνουμε την ελπίδα μας» λέει η γυναίκα του

Σύμη: Νέο βίντεο με τον Μάικλ Μόσλεϊ – «Δεν χάνουμε την ελπίδα μας» λέει η γυναίκα του

«Δε χάνουμε την ελπίδα μας», δήλωσε η σύζυγος του αγνοούμενου παρουσιαστή, μιλώντας στο BBC, την ώρα που οι έρευνες στη Σύμη κορυφώνονται. Την ίδια ώρα, νέο βίντεο με τον Μάικλ Μόσλεϊ βλέπει το φως της δημοσιότητας. 

Ο 67χρονος παρουσιαστής Μάικλ Μόσλεϊ εξαφανίστηκε την Τετάρτη (5.6.2024), όταν έφυγε από την παραλία για μια βόλτα στα βράχια της Σύμης. Η σύζυγός του Δρ Κλερ Μπέιλι Μόσλεϊ μιλώντας στο BBC είπε πως οι τελευταίες είναι είναι «αφόρητες».

Η σύζυγός του είπε: «Έχουν περάσει τρεις μέρες από τότε που ο Michael έφυγε από την παραλία για να πάει μια βόλτα. Οι μεγαλύτερες και πιο αφόρητες μέρες για μένα και τα παιδιά μου».

«Η έρευνα συνεχίζεται και η οικογένειά μας είναι τόσο απίστευτα ευγνώμων στους κατοίκους της Σύμης, τις ελληνικές αρχές και το βρετανικό προξενείο που εργάζονται ακούραστα για να εντοπίσουν τον Michael» συνέχισε. Στη Σύμη βρίσκονται τις τελευταίες ώρες και τα τέσσερα παιδιά του. 

Στο παρακάτω βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται ο Μόσλεϊ να περπατά με μια ομπρέλα δίπλα στη μαρίνα του χωριού Πέδι την Τετάρτη, ημέρα της εξαφάνισής του και να κατευθύνεται προς το βουνό. Είναι μία από τις τελευταίες καταγραφές του Μόσλεϊ σε κάμερα κλειστού κυκλώματος πριν εξαφανιστεί.

Ο Μόσλεϊ εξαφανίστηκε άφησε τη σύζυγό του στην παραλία του Αγίου Νικολάου γύρω στις 13:30 τοπική ώρα και ξεκίνησε για μια μεγάλη βόλτα. Η σύζυγός του ανέφερε ότι ο Μόσλεϊ, δεν είχε μαζί το τηλέφωνο του.

Σχεδόν τρία 24ωρα μετά δεν έχει βρεθεί ίχνος του. Το νησί έχει «ξεσηκωθεί», αναζητώντας τον 67χρονο Μόσλεϊ με όλα τα μέσα, με τις Αρχές να επικεντρώνουν τώρα τις έρευνες τους στη μεγάλη διαδρομή από Πέδι προς Γιαλό.

Στις έρευνες συμμετέχουν περίπου 30- 35 αστυνομικοί, πυροσβέστες και εθελοντές. Σήμερα, Σάββατο (08.06.24) αναμένεται να ψάξουν μια μεγάλη περιοχή που εκτείνεται από το Πέδι προς το Γιαλό. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έχουν στης διάθεση τους οι αρχές τόσο από κάμερες αλλά και από μια μαρτυρία κατοίκου του νησιού, ο παρουσιαστής έφυγε στις 1:30 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης από την παραλία του Αγίου Νικολάου, διέσχισε το μονοπάτι του ενός χιλιομέτρου (στο οποίο αρχικά είχαν στραφεί οι έρευνες) και κατέληξε στο Πέδι.

Οι έρευνες γίνονται σε κάποια βραχώδη βουνά, στα οποία υπάρχουν μονοπάτια, κάποιο από τα οποία μπορεί να ακολούθησε ο παρουσιαστής.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις