Ελλάδα

Συναγερμός στην Ηλεία! Πατέρας άρπαξε και δυο παιδιά του και εξαφανίστηκε

Στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert προχώρησε την Παρασκευή 13 Μαρτίου, το «Χαμόγελο του Παιδιού», ύστερα από εντολή Ανακριτή Αμαλιάδας, για δύο ανήλικα κοριτσάκια.

Τα δυο ανήλικα κορίτσια είναι αδερφές και πρόκειται για τις Ελισάβετ-Μαρία και την Ραφαέλα-Γιοζεφίν Σταθοπούλου, 9 και 4 ετών αντίστοιχα, καθώς στις 4-7-2019, ο πατέρας τους προέβη σε αυτοδικία, αρνούμενος να τις επιστρέψει στη μητέρα τους.

Η Ελισάβετ-Μαρία (9 ετών) έχει ύψος 1.20 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καφέ μάτια. Η Ραφαέλα-Γιοζεφίν (4 ετών) έχει ύψος 0.90 μ., είναι αδύνατη, έχει ξανθά μαλλιά και καφέ μάτια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000»

e mail: 116000@hamogelo.gr

arpagi

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέο ηχητικό ντοκουμέντο λίγο μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών – Έντρομη μητέρα κάλεσε το 112 ζητώντας να μάθει τι έχει συμβεί
Η κατάσταση που επικρατεί αμέσως μετά το δυστύχημα είναι χαοτική και οι συνομιλίες που βγήκαν στο «φως» αποκαλύπτουν την αγωνία των επιβατών και των συγγενών τους
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi