Ελλάδα

Συνδικαλιστής ΑΔΕΔΥ για ΕΚΠΑ: Ο αντιπρύτανης επέτρεψε να «σβήσει» ο σέρβερ για να μην γίνουν εξετάσεις

Την δική του εκδοχή για όσα έγιναν στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας (ΕΚΠΑ) έδωσε το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, Παντελής Βαϊνάς, όσον αφορά στην διακοπή λειτουργίας των σέρβερ μετά από κινητοποίηση για να μην γίνουν οι εξετάσεις των φοιτητών εξ’ αποστάσεως λόγω κατάληψης.

Το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, ο οποίος και ήταν παρών στην κινητοποίηση των διοικητικών υπαλλήλων και των φοιτητών το πρωί της Δευτέρας (12/02/2024) μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι ο αντιπρύτανης του ΕΚΠΑ έδωσε το πράσινο φως.

«Υπήρξε μια διαπραγμάτευση με τον αντιπρύτανη Ευστάθιο Ευσταθόπουλο για να κλείσει για συμβολικούς λόγους για λίγη ώρα ο σέρβερ. Το δέχθηκε ο κ. Ευσταθόπουλος και έκανε διακοπή του σέρβερ εξ αποστάσεως. Ήταν μια συμβολική ενέργεια», είπε και πρόσθεσε ότι αν ο αντιπρύτανης είχε αρνηθεί δεν θα είχαν κάνει τίποτα.

 Χαρακτήρισε επίσης ένδειξη πυγμής από τον Πρύτανη του ΕΚΠΑ την απόφαση να τεθεί σε αναστολή καθηκόντων ο υπάλληλος που δήλωσε ότι συμμετείχε στο σαμποτάζ στον σέρβερ.

Αυτή την ώρα στο ΕΚΠΑ γίνεται μάλιστα εκδήλωση διαμαρτυρίας για την αναστολή καθηκόντων στον επί 19 χρόνια εργαζόμενο στο Πανεπιστήμιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άρχισαν οι καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης στη δίκη Φιλιππίδη - «Παρουσίασαν τον Πέτρο σαν τον αιμοσταγή δολοφόνο με το πριόνι»
«Ο Πέτρος έλεγε τα ωραιότερα πράγματα για το θέατρο, έχω πολύ καλές εντυπώσεις και βιώματα μαζί του», τόνισε ακόμη η μάρτυρας υπεράσπισης
Πέτρος Φιλιππίδης
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για Μονή Σινά: Αυτό δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε – Ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία βιώνουν μία ακόμη ιστορική «άλωση»
«Η περιουσία της Μονής υφαρπάζεται και δημεύεται και ο πνευματικός αυτός Φάρος της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού αντιμετωπίζει πλέον ζήτημα πραγματικής επιβίωσης
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος 3