Site icon NewsIT

Συνέλαβαν Έλληνα στα επεισόδια της Κωνσταντινούπολης

06.06.2013 | 11:41
Συνέλαβαν Έλληνα στα επεισόδια της Κωνσταντινούπολης

- Κατηγορείται για υποκίνηση των κινητοποιήσεων στην πλατεία Ταξίμ - “Βλέπουν” ξένους πράκτορες πίσω από τα επεισόδια σε όλη τη χώρα οι Τούρκοι - Τώρα κατηγορούν “ξένους πράκτορες” ακόμη και για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών

Το σενάριο ξένων πρακτόρων που ξεσήκωσαν τα πλήθη στην Κωνσταντινούπολη προσπαθεί να «παίξει» ο φιλοκυβερνητικός Τύπος στην Τουρκία και βέβαια εμπλέκει και την Ελλάδα!

Η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Star γράφει «στις διαδηλώσεις στην πλατεία Ταξίμ όπου μετατράπηκε ο χώρος σε πεδίο πολέμου, ανάμεσα στα άτομα που ξεσήκωσαν τις ακραίες οργανώσεις, βρέθηκαν και άνθρωποι με διπλωματικά διαβατήρια. Συνελήφθησαν 5 άτομα από τις ΗΠΑ, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Ιράν και Ελλάδα οι οποίοι διέθεταν διπλωματικά διαβατήρια».

Η τουρκική εφημερίδα υποστηρίζει πως « η τουρκική αστυνομία έκανε έλεγχο ταυτοτήτων σε άτομα που ξεσήκωναν τα πλήθη στην περιοχή κοντά στο παλάτι Ντολμάμπαχτε και διαπιστώθηκε πως διέθεταν διαβατήρια της Αγγλίας, των ΗΠΑ, της Ελλάδας, του Ιράν και της Γαλλίας.»

Διαβάστε αναλυτικά στο Onalert

Διαβάστε επίσης:

Σεϊντά Σουνγκούρ: Αυτή είναι η γυναίκα με το κόκκινο φόρεμα, σύμβολο της τουρκικής εξέγερσης

Τουρκία: Δυσαρέσκεια του ΥΠΕΞ για το “κράξιμο” από τον Λευκό Οίκο για τις διαδηλώσεις

Η στιγμή που πυροβολείται στο κεφάλι ο τρίτος νεκρός της Τουρκίας; Video σοκ σαρώνει στο διαδίκτυο – Νέες διαδηλώσεις σε Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα

Ακόμη ένα video σοκ από την Τουρκία

“Υπάρχει και τρίτος νεκρός!” είπαν οι διαδηλωτές στον Τούρκο αντιπρόεδρο

Οι Anonymous έριξαν την ιστοσελίδα του Ερντογάν

Τουρκία: τους συνέλαβαν γιατί έγραψαν στο twitter για τις διαδηλώσεις!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version