Site icon NewsIT

Συνελήφθη στον Άλιμο 42χρονος με διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις ΗΠΑ

31.10.2023 | 22:42
Συνελήφθη στον Άλιμο 42χρονος με διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις ΗΠΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑ-ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό στα Δερβενάκια, στην επαρχιακή οδό Κορίνθου-Άργους, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού του αυτοκινήτου. Η πυροσβεστική απεγκλώβισε τον οδηγό από το ΙΧ ο οποίος είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Έρευνα για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί η Τροχαία Κορίνθου. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης (31.10.2023) από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στον Άλιμο, 42χρονος αλλοδαπός, διωκόμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές των ΗΠΑ για ξέπλυμα χρήματος και απάτες μέσω ταχυδρομείου και τηλεπικοινωνιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 42χρονος που εμφανιζόταν ως διευθύνων εταιρείας πωλήσεων (τηλεμάρκετινγκ) στις ΗΠΑ πραγματοποιούσε απάτες σε βάρος επιχειρήσεων και οργανισμών με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, πλαστών τιμολογίων και εικονικών εταιρειών, με αποτέλεσμα να αποκομίσει μεγάλο οικονομικό όφελος.

Ο 42χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version