Ελλάδα

Συντάξεις Ιουλίου: Πότε θα γίνει η καταβολή από όλα τα Ταμεία

Από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 αναμένεται, εκτός απροόπτου, να αρχίσει η καταβολή για τις συντάξεις Ιουλίου 2022. Η διαδικασία για την πληρωμή συντάξεων από όλα τα Ταμεία αναμέναυ να ολοκληρωθεί την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022.

Την Τρίτη 28 Ιουνίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9). Η κατάθεση της σύνταξης στην τράπεζα αναμένεται να γίνει το απόγευμα της Δευτέρας.

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8). Η κατάθεση της σύνταξης αναμένεται να γίνει το απόγευμα της Τρίτης.

Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις του Ιουλίου 2022 θα πληρωθούν ως εξής:

Οι συνταξιούχοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΝΑΤ και ΚΕΑΝ, ΔΕΗ θα πληρωθούν τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, με την κατάθεση να γίνεται το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής.

Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022.

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, όπως και το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ.

Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έκτακτη σύσκεψη συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας για την φωτιά στη Χίο - Επίγεια και εναέρια μάχη με τα 5 μέτωπα της πύρινης κόλασης
Μαίνεται η φωτιά στη Χίο για δεύτερη μέρα - Πυκνοί καπνοί έφτασαν μέχρι την Κρήτη, περιοχές εκκενώνονται ενώ έχουν καεί τουλάχιστον 3 σπίτια
REUTERS
2
«Το ελληνικό πανεπιστήμιο δεν είναι συμπεριληπτικό για τα άτομα με αυτισμό», γράφει σε επιστολή του φοιτητής του ΑΠΘ με σύνδρομο Άσπεργκερ
«Έχω ανάγκη από ατομική συμπερίληψη, κατανόηση, και υποστήριξη στην ύπαρξη ενός πλαισίου το οποίο θα δίνει οδηγίες σε όλους τους καθηγητές για το πώς θα συμπεριφέρονται στα αυτιστικά άτομα»
EUROKINISSI 2