Site icon NewsIT

“Τα άκουσαν” οι βουλευτές απ’ τους αστυνομικούς!

08.12.2011 | 13:39
“Τα άκουσαν” οι βουλευτές απ’ τους αστυνομικούς!

Άναψαν ξαφνικά τα αίματα στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ) που διεξάγεται στο αμφιθέατρο του αστυνομικού μεγάρου,

όταν το λόγο πήρε ο γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ Ηλίας Ηλιόπουλος. Το κορυφαίο συνδικαλιστικό στέλεχος μόλις ολοκλήρωσε τον αρχικό χαιρετισμό του, στράφηκε προς τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, τους οποίους άρχισε να εγκαλεί λέγοντας ότι θα έπρεπε να ντρέπονται, καθώς έχουν μετατραπεί σε εντολοδόχους- υπαλλήλους της τρόϊκας και άλλα συναφή απαξιωτικά.

Από τους μόνους πολιτικούς που … “τσίμπησαν” ήταν ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και αρμόδιος τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Νάκος, ο οποίος ζήτησε από τον κ. Ηλιούπολο ν’ ανακαλέσει.

Τότε ξέσπασε πραγματική … θεομηνία!!! Σύσσωμη η αίθουσα -πλην του πάνελ και των εκπροσώπων της ηγεσίας και της ΓΑΔΑ- ξέσπασαν σε ομαδικές αποδοκιμασίες οι οποίες βέβαια δεν αφορούσαν στο πρόσωπο του κ. Νάκου, αλλά ως αντιπροσώπου του πολιτικού συστήματος που δοκιμάζεται σκληρά εξαιτίας της αναξιοπιστίας του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version