Ελλάδα

Τα συγκινητικά λόγια του Παπούλια στους Ελληνοαμερικάνους φοιτητές

Ομάδα Ελληνοαμερικανών φοιτητών του Ελληνο-Αμερικανικού Ινστιτούτου (AHI) δέχθηκε το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Είναι πολύ σημαντικό το ότι έρχεστε και στη μικρή πατρίδα για να τη ζήσετε, να ζήσετε τις δυσκολίες μας και να αποκομίσετε εντυπώσεις που θα μεταφέρετε στη μεγάλη πατρίδα σας», ανέφερε ο κ. Παπούλιας προσθέτοντας ότι οι πρεσβευτές του υπουργείου Εξωτερικών είναι λίγοι και έτσι η δική τους συνεισφορά σημαντική.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε, επίσης, στους νεαρούς Ελληνοαμερικανούς φοιτητές ότι «δεν κρύψαμε τις δυσκολίες μας, δεν κρύψαμε ότι οι ασθενέστερες τάξεις στην Ελλάδα υποφέρουν, αλλά αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη μέρα», όπως έκανε η σκληρή γενιά των παππούδων και πατεράδων τους που με λίγα μέσα κατάφερε πολλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η συγκινητική συνάντηση του Κάρολου Παπούλια με ανήλικους μετανάστες

Επίσκεψη Παπούλια στην Πολωνία στις 8 και 9 Ιουλίου

Παπούλιας: Οι μεταρρυθμίσεις θέτουν τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο δείχνει περιστέρια να τσιμπολογούν το φαγητό ασθενή μέσα σε δωμάτιο του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός»
Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η ηγεσία του υπουργείου Υγείας και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα για τα προβλήματα που δημιουργούν τα περιστέρια στα δημόσια νοσοκομεία
Περιστέρια μέσα σε δωμάτιο νοσοκομείου 3
Απολογείται αύριο ο βιολογικός πατέρας του 3χρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου - «Είχα να τον δω 2 χρόνια»
Αν και για τη δολοφονική κακοποίηση του Άγγελου έχουν προφυλακιστεί ήδη η μητέρα και ο πατριός του, ο βιολογικός πατέρας του παιδιού κατηγορείται επίσης για την κακοποίησή του
Κατηγορούμενος στα δικαστήρια Ηρακλείου
Δημογλίδου για την εκτέλεση Μοσχούρη στο Χαλάνδρι: Γίνονται κινήσεις να υπάρξουν διεθνή εντάλματα για να συλληφθεί ο «Έντικ»
«Δεν αναζητείται μόνο από την Ελληνική Αστυνομία και από την Ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά εκκρεμούν αποφάσεις σε βάρος του και από άλλες χώρες» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ
Ο Γιώργος Μοσχούρης και το καμένο αυτοκίνητο των δολοφόνων 1