Ελλάδα

Ταξιδιωτικός όμιλος έκανε αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου – Τι καταγγέλλει

Σε αγωγή κατά του ελληνικού Δημοσίου έχει προβεί ο ταξιδιωτικός όμιλος Mideast, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Ελλάδα 33 χρόνια, με εξειδίκευση στη Μέση Ανατολή και τις αραβικές χώρες του Περσικού Κόλπου.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους, τονίστηκε ότι ο τουριστικός όμιλος διεκδικεί αποζημίωση για πράξεις και παραλήψεις των υπευθύνων της ελληνικής πρεσβείας στην Τεχεράνη, που, μεταξύ άλλων, εμποδίζουν τις τουριστικές ροές προς την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, όπως υπογραμμίστηκε, ο Έλληνας πρέσβης στην Τεχεράνη απορρίπτει πελάτες του ομίλου Mideast από τις θεωρήσεις visa, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις ροές τουριστών προς την Ελλάδα. Με βάση τα στοιχεία του προηγούμενου έτους, περίπου 10.500 Ιρανοί τουρίστες επισκέφθηκαν την Ελλάδα.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη φυλακή ο Ουκρανός οδηγός για το τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό, ισχυρίστηκε ότι δεν έτρεχε - «Καλύτερα να είχα καεί κι εγώ μαζί τους»
Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του 38χρονου, ζητήθηκε και κατατέθηκε βίντεο της Εγνατίας Οδού, το οποίο ανακτήθηκε και δείχνει τι ακριβώς έχει συμβεί πριν τη σφοδρή σύγκρουση
Ο Ουκρανός οδηγός του τροχαίου δυστυχήματος στην Εγνατία Οδό 7