Site icon NewsIT

Ταλαιπωρία με το χαράτσι για όσους θέλουν να το πληρώνουν στην εφορία και όχι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ – Τι πρέπει να κάνετε

22.08.2013 | 06:25
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

- Πάλι στην ουρά της εφορίας πρέπει να στηθούν όσοι επιθυμούν την αποκοπή του χαρατσιού για το 2013 από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ αφού δεν ισχύει η περσινή αίτηση - Πρέπει να πληρωθεί η πρώτη δόση που έχει ήδη έρθει με το λογαριασμό ρεύματος του Ιουνίου - Ιουλίου - Όσοι θέλουν να δηλώσουν αδυναμία πληρωμής της δόσης θα πρέπει να "σκάσουν" 50 ευρώ

Σε νέα ταλαιπωρία θα πρέπει να υποβληθούν όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν να πληρώνουν το χαράτσι απευθείας στην εφορία και όχι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Ειδικότερα, όσοι την περσινή χρονιά αιτήθηκαν να αποκοπεί το ειδικό τέλος ακινήτων, λεγόμενο ως χαράτσι, από τους λογαριασμούς τη ΔΕΗ και να προβαίνουν στην πληρωμή του απευθείας στην εφορία, έμειναν άφωνοι όταν έλαβαν τον τελευταίο λογαριασμό ρεύματος αφού συμπεριλάμβανε το νέο χαράτσι για το 2013.

Άλλο πέρυσι και άλλο φέτος! Κάνετε νέα αίτηση

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτήν την περίπτωση όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν να πληρώνουν το χαράτσι στην εφορία θα πρέπει να ξαναμπουν στην ίδια διαδικασία, να υποβληθούν δηλαδή ξανά στην ταλαιπωρία και με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα χέρια να πάνε για ακόμη μία φορά στην εφορία να κάνουν τη σχετική αίτηση. Μάλιστα, καλούνται πρώτα να πληρώσουν την πρώτη δόση του ειδικού τέλους ακινήτων μαζί με το λογαριασμό ρεύματος. Διαφορετικά θα πρέπει να δηλώσουν αδυναμία πληρωμής καταβάλλοντας το ποσό των 50 ευρώ!

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σεισμόσημο! Διέψευσε τον εαυτό του ο υπουργός Περιβάλλοντος!

Στουρνάρας: Το 2013 θα πληρώσουμε για τελευταία φορά χαράτσι

Απογραφή ακινήτων για όλους και μετά … το νέο χαράτσι

Βεβαίωση από τον Δήμο για την απαλλαγή των κοινόχρηστων χώρων από το χαράτσι

Τρία ενοίκια το χρόνο θα πληρώνουμε στο κράτος για το σπίτι μας – Ο παραλογισμός στη φορολόγηση των ακινήτων

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version