Ελλάδα

“Ταρακουνήθηκε” η Ρόδος! Σεισμός 4,3 Ρίχτερ

Αναστατώθηκαν οι κάτοικοι στην Ρόδο, καθώς το βράδυ του Σαββάτου (04.11.2017) σημειώθηκε σεισμός. Ο σεισμός είχε μέγεθος 4,3 Ρίχτερ.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός καταγράφηκε στις 23:54. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 33,3 χλμ. βορειοανατολικά του νησιού σε εστιακό βάθος 50 χιλιομέτρων.

σεισμός

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο νησί. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή προβλήματα.

Τι καταγράφουν οι σεισμολόγοι

Δείτε 24 ώρες το 24ωρο, τι καταγράφουν οι σεισμογράφοι και αναλυτικά όλη τη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή σας. Εδώ μπορείτε να βλέπετε LIVE τι καταγράφει τώρα το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο για όλους τους σεισμούς.

Εδώ μπορείτε να βλέπετε τι καταγράφουν οι σεισμογράφοι του Ευρωμεσογειακού για τους μεγάλους σεισμούς σε όλο τον κόσμο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Μέχρι τους 26 βαθμούς θα δείξει το θερμόμετρο – Βροχές στα ηπειρωτικά, καταιγίδες σε Μακεδονία, Θεσσαλία και Ήπειρο
Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και τα βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5 μποφόρ
Άνθρωποι περπατούν με ομπρέλες στη βροχή