Site icon NewsIT

Ταυτοποιήθηκε το όπλο του 50χρονου που είχε πυροβολήσει τον Καλλίτση και τον ξανάπιασαν για διακίνηση κοκαΐνης

15.10.2024 | 17:45
Ταυτοποιήθηκε το όπλο του 50χρονου που είχε πυροβολήσει τον Καλλίτση και τον ξανάπιασαν για διακίνηση κοκαΐνης

Την Παρασκευή θα οδηγηθεί στον ανακριτή ο 50χρονος που συνελήφθη στη Πάτρα για διακίνηση κοκαΐνης, έχοντας το ίδιο πιστόλι με το οποίο είχε πυροβολήσει το 2016 στον Λυκαβηττό τον κομμωτή Πάνο Καλλίτση.

Σύμφωνα με το tempo24 ταυτοποιήθηκε και επισήμως από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. ότι το πιστόλι που βρέθηκε στην κατοχή του 50χρονου, είναι το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση κατά του κομμωτή Πάνου Καλλίτση, με σκοπό να του αποσπάσει τα χρήματα που είχε μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν εδώ και καιρό πληροφορίες για τη δράση του 50χρονου, ο οποίος φέρεται να διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών σε κλαμπ της Πάτρας και συνελήφθη μαζί με ακόμα ένα άτομο ηλικίας 41 ετών.

Εκτός από τον πυροβολισμό εναντίον του Πάνου Καλλίτση ο 50χρονος συμμετείχε και στη ληστεία της χρηματαποστολής των ΕΛΤΑ το 2009 με λεία 1.000.000 ευρώ.

Το 2022 και μετά από συγχώνευση των ποινών του αποφυλακίστηκε για να συλληφθεί στις 12 Οκτωβρίου του 2024 για διακίνηση ροζ κοκαΐνης, την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του.

Σε έρευνες των αστυνομικών στο σπίτι του ίδιου αλλά και του 41χρονου εντοπίστηκαν 16,76 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 γραμμάριο ροζ κοκαΐνης, τρεις ζυγαριές ακριβείας, 675 ευρώ, ένα πιστόλι των 32mm με σιγαστήρα και ένα γεμιστήρα με επτά φυσίγγια, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer).

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version