Πέμπτη, 8 Αυγ.
27oC Αθήνα

Το TEDxAnogeia είναι γεγονός και παρουσιάζεται επίσημα στην Αθήνα!

Φωτό από tedxanogeia.com
Φωτό από tedxanogeia.com

Μία ακόμη διοργάνωση του TEDX βρίσκεται “στα σκαριά” και αυτή την φορά θα φιλοξενηθεί στο ιστορικό χωριό των Ανωγείων της Κρήτης! Επίσημη παρουσίαση του event στην Αθήνα, το Σάββατο 16 Μαϊου.

Η διοργάνωση του TEDX θα φιλοξενηθεί το προσεχές καλοκαίρι στα Ανώγεια της Κρήτης και συγκεκριμένα το Σάββατο, 8 Αυγούστου 2015.

Φωτό από tedxanogeia.com

Μάλιστα από τους διοργανωτές έχει γίνει γνωστή και η τοποθεσία στην οποία θα πραγματοποιηθούν οι ομιλίες και οι δράσεις του TEDxAnogeia κι αυτή θα είναι ο Άγιος Υάκινθος, στην καρδιά του Ψηλορείτη!

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία, το event θα παρουσιαστεί επίσημα στην πρωτεύουσα, αφού όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της διοργάνωσης, “Το ΤΕDxAnogeia πάει στην Αθήνα!”.

Το δελτίο τύπου

Οι διοργανωτές αναφέρουν: “Έχουμε ξαναγράψει και πει, ότι η εξωστρέφεια βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας. Επιθυμούμε μέσα από το event αφενός θα αναδείξoυμε ιστορίες και ιδέες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αφετέρου να τις βοηθήσουμε να ακουστούν όσο πιο δυνατά γίνεται.

Έτσι το Σάββατο 16.05, το ΤΕDxAnogeia φεύγει από την Κρήτη και πηγαίνει στην Αθήνα! Στις 19:00 στο Black Duck οργανώνουμε το 2ο Pre-Event, μετά από αυτό του Ρεθύμνου, στο οποίο θα κάνουμε την πρώτη ολοκληρωμένη παρουσίαση του ΤΕDxAnogeia και την αποκάλυψη του moto που θα μας συνοδεύσει στις «Κορυφές»!

Ταυτόχρονα, η εκδήλωση είναι μια ευκαιρία για συνάντηση. Έτσι μαζί μας μας θα είναι τρεις φίλοι που με συνδετικό κρίκο τα Ανώγεια, θα μας πουν μερικές «ιστορίες που αξίζει να διαδοθούν» και την σχέση τους με τον τόπο που έλκουν την καταγωγή τους. Είναι ο Κώστας Φασουλάς, η Μαρία Χρονιάρη και ο Τριαντάφυλλος Ξυλούρης.

Πρόγραμμα

19:00 – 19:10 Έναρξη

19:10 – 19: 30 Παρουσίαση του Event – Γιώργος Καλομοίρης (Curator), Kώστας Καπαρός (Head of Branding and Design)

19:30 – 19:50 Kώστας Φασουλάς – Στιχουργός, Ραδιοφωνικός Παραγωγός

19:30 – 20:10 Μαρία Χρονιάρη – Συγγραφέας, Σκηνοθέτης

20:10 – 20:30 Τριαντάφυλλος Ξυλούρης, Επιχειρηματίας, Εμπνευστής του Quizdom

20:30 – 21:00 Συζήτηση

Η Είσοδος είναι ελεύθερη και καλούμε όλους τους φίλους μας στην Αθήνα να έρθουν να γνωριστούμε και να πάρουν μια γεύση από το ΤΕDxAnogeia και όσα ετοιμάζουμε τον Αύγουστο!”

Περισσότερες πληροφορίες στο site του TedxAnogeia

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε