Site icon NewsIT

ΤΕΦΑΑ: Οι εξετάσεις των Ελλήνων του Εξωτερικού

28.08.2017 | 13:30
ΤΕΦΑΑ

Ανακοινώθηκε ο χρόνος υγειονομικής και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για τα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, ΤΕΦΑΑ. Τι ισχύει.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εξέτασης για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων που υπάγονται στις ειδικές κατηγορίες των τέκνων Ελλήνων του εξωτερικού και των τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό για την Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για επιλογή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ). Διαβάστε αναλυτικά.

Το διάστημα εξέτασης υποψηφίων ΤΕΦΑΑ

Ο χρόνος εξέτασης των υποψηφίων ορίζεται από 14/09/2017 μέχρι 21/09/2017. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν στην αρμόδια Επιτροπή Υγειονομικής Εξέτασης η οποία θα ανακοινωθεί με νεότερο Δελτίο Τύπου προκειμένου να δηλώσουν τις ημέρες συμμετοχής στις πρακτικές δοκιμασίες.

Τι χρειάζεστε

Οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ κατά την προσέλευσή τους στις επιτροπές υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας, πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με:

  • Δελτίο εξεταζομένου
  • Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο
  • Δύο (2) πρόσφατες μικρές φωτογραφίες
  • Πρόσφατη ακτινογραφία θώρακα με φωτογραφία του υποψηφίου (πάνω στην ακτινογραφία) καθώς και με σφραγίδα, υπογραφή και με γνωμάτευση του ιατρού
  • Πρόσφατη βεβαίωση οπτικής οξύτητας (να αναγράφεται για τον κάθε οφθαλμό) και αντίληψη χρωμάτων
  • Πρόσφατο καρδιογράφημα, συνοδευόμενο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ με τη γνωμάτευση του γιατρού.

Οι υγειονομικές εξετάσεις (ακτινογραφία, καρδιογράφημα, βεβαίωση οπτικής οξύτητας) μπορεί να είναι από νοσηλευτικό ίδρυμα του δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ. ή από ιατρό του δημοσίου, ή από ιδιώτη ιατρό.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version