Site icon NewsIT

Τελευταίο αντίο στην Αθηνά Μαρτίνου: Πλήθος κόσμου στην κηδεία της, παρόντες Κατερίνα Σακελλαροπούλου και Σωκράτης Κόκκαλης

14.10.2024 | 16:53
Τελευταίο αντίο στην Αθηνά Μαρτίνου: Πλήθος κόσμου στην κηδεία της, παρόντες Κατερίνα Σακελλαροπούλου και Σωκράτης Κόκκαλης

Στην τελευταία της κατοικία οδηγήθηκε σήμερα (14.10.2024) η Αθηνά Μαρτίνου, η ισχυρή γυναίκα της ελληνικής ναυτιλίας, που έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο, σε ηλικία 97 ετών. Στη Βουλιαγμένη έγινε η κηδεία της.

Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και εφοπλιστές όπως ο Σωκράτης Κόκκαλης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ελένη και ο Γεράσιμος Φωκάς, βρέθηκαν στον ιερό ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στη Βουλιαγμένη, όπου εψάλλη η νεκρώσιμος ακολουθία.

Στην κηδεία της Αθηνάς (Νουνού) Μαρτίνου χοροστάτησαν οι Μητροπολίτες Σύρου, Τήνου, Μυκόνου Δωρόθεος και ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Βούλας Βουλιαγμένης Αντώνιος καθώς και ΜητροπολίτηςΘεοδώρητος εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη. Παρευρέθη επίσης συμπροσευχόμενος ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Μεταξύ άλλων, στην εξόδιο ακολουθία παρέστησαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, οι υφυπουργοί Βασίλης Οικονόμου και Βασίλης Σπανάκης, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Πέτσας, ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος και Ευάγγελος Αποστολάκης, οι δήμαρχοι Βούλας Βουλιαγμένης Γρήγορης Κωνσταντεέλος, Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, η πρώην υπουργός Φάνη Πετραλιά, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Γιώργος Αλεξανδράκης, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθήνας Γεράσιμος Σιάσος, ο υποδιοικητής του Αγίου Όρους Αρίστος Κασμίρογλου, εεπιχειρηματίες, εφοπλιστές.

Φωτογραφίες Eurokinissi / Χρήστος Μπόνης

Tags:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version