Ελλάδα

Τέλη κυκλοφορίας 2016 – Εκτός λειτουργίας το Taxisnet το Σαββατοκύριακο!

Λόγω εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης των κεντρικών υπολογιστικών υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων , το Σαββατοκύριακο 28-29 Νοεμβρίου, δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα portals του υπουργείου Οικονομικών www.gsis.gr και www.minfin.gr. Κατά συνέπεια, δεν θα είναι διαθέσιμες και οι εφαρμογές του υπουργείου.

Οι εργασίες αποτελούν μέρος σημαντικών έργων αναβάθμισης και επέκτασης των πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διαφωνεί το Πανεπιστήμιο της Γάνδης με τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ για το πως προκλήθηκε η πυρόσφαιρα αλλά και για την εμπλοκή του Ιδρύματος
«Θα υπάρξει επίσημη επικοινωνία με τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ όπου θα ζητήσουμε να μην συσχετιστεί το Πανεπιστήμιο της Γάνδης με την εργασία CFD που παρουσιάζεται στην έκθεση»
Το μοιραίο τρένο πριν την σύγκρουση στα Τέμπη