Μετά τις διαδικτυακές απειλές, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Ιωάννα Κλάπα-Χριστοδουλέα δέχεται και απειλητικά τηλεφωνήματα για την υπόθεση των Τεμπών.
Κατά πληροφορίες, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα- Χριστοδουλέα δέχθηκε δύο τηλεφωνήματα στη Γραμματεία του γραφείου της, το ένα εξ αυτών με φανερό αριθμό του καλούνται.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σε αυτά κατά πληροφορίες, ο άγνωστος ή οι άγνωστοι που εκτόξευσαν απειλές κατά της ζωής της προέδρου αλλά και της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου έχουν σταλεί και απειλητικά email για την υπόθεση της σιδηροδρομικής τραγωδίας.
Όσο αφορά τη μήνυση που κατατέθηκε σήμερα (13.02.2025) κατά του εφέτη ανακριτή για απόκρυψη στοιχείων από τη δικογραφία, δικαστικές πηγές επισημαίνουν ότι όλα τα έγγραφα που αφορούν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα έχουν συμπεριληφθεί στη δικογραφία και ότι η μήνυση σε βάρος του ανακριτή θα κριθεί από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης.