Κυριακή, 30 Ιουν.
31oC Αθήνα

Τέμπη: «Δεν βρέθηκε τίποτα μεμπτό στο κοντέινερ» γράφει σε ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς που έχασε τις δίδυμες κόρες του

Τέμπη: «Δεν βρέθηκε τίποτα μεμπτό στο κοντέινερ» γράφει σε ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς που έχασε τις δίδυμες κόρες του
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με μια ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του στο δυστύχημα στα Τέμπη, δίνει απάντηση στα σενάρια που κυκλοφορούν για το βαγόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας που προκάλεσε συζητήσεις.

«Επειδή ακούγονται πολλά σήμερα για ένα κοντέινερ που μεταφέρθηκε στην Λάρισα στην περιοχή Κουλούρι (είναι το μέρος που βρίσκονται και τα άλλα βαγόνια των τρένων)… Και ήδη άρχισαν πάλι οι γνωστοί άγνωστοι τα σενάρια» γράφει ο Νίκος Πλακιάς για το βαγόνι από το δυστύχημα στα Τέμπη που έχει γίνει θέμα συζήτησης, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του newsit.gr.
«Το κοντέινερ μεταφέρθηκε σήμερα στην Λάρισα μετά από εντολή του Εφέτη Ανακριτή για να ελεγχθεί από ειδικούς.
Έγινε μετά από αίτημα οικογένειας. Το κοντέινερ βρισκόταν στις αποθήκες της Μεταφορικής εταιρίας που ανήκε και πήγε εκεί μετά από έλεγχο που είχε υποστεί μαζί με τα υπόλοιπα της εμπορικής στον χώρο που τα πήγαν μετά την σύγκρουση ο οποίος είναι στην Θεσσαλονίκη».

«Κατά τον έλεγχο δεν βρέθηκε τίποτα το παράξενο και μεμπτό (εννοώ αν είχε κάτι περίεργο μέσα, αλλά δεν βρήκαν τίποτα παρά μόνο τρόφιμα όπως έγραφε και η φορτωτική) και έτσι επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη ο οποίος το είχε στις αποθήκες της εταιρίας του» εξηγεί ο Νίκος Πλακιάς.

Και καταλήγει ο Νίκος Πλακιάς: «Το ζήτησε τώρα ο ανακριτής για να εξετάσει τα χτυπήματα και τα βαθουλώματα που έχει για να δει αν μπορεί να ανακτήσει από τα θραύσματα κάποιο υλικό που να συνδέεται με την έκρηξη. Αυτά για την ενημέρωση σας και για να μην ακούτε σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις