Δευτέρα, 30 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Τέμπη: «Μάζευε τα ρεπό της για να πάει Αμερική στην οικογένειά της» δήλωσε η μητέρα της νοσηλεύτριας

Τέμπη: «Μάζευε τα ρεπό της για να πάει Αμερική στην οικογένειά της» δήλωσε η μητέρα της νοσηλεύτριας

«Μάζευε τα ρεπό της για να πάει στην Αμερική να δει τον σύζυγο και τα παιδιά της», αποκαλύπτει η μητέρα της Βάγιας, της 42χρονης νοσηλεύτριας που χάθηκε στην τραγωδία στα Τέμπη το μοιραίο βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου.

«Η Βάγια ήταν εξαιρετικό παιδί. Είχε την οικογένειά της στην Αμερική και μάζευε τα ρεπό της για να πάει να τους βρει. Όταν μιλήσαμε, μου είπε ότι είχαν μια καθυστέρηση και ότι από λεπτό σε λεπτό θα έφευγαν», δηλώνει η μητέρα της 42χρονης νοσηλεύτριας, μία εβδομάδα μετά την τραγωδία στα Τέμπη, όπου η κόρη της συγκαταλέγεται μεταξύ των νεκρών.

«Ήθελε να πάρει το αεροπλάνο το πρωί για Γερμανία και από Γερμανία να πετάξει για Αμερική», δήλωσε στο TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου η μητέρα της Βάγιας για το ταξίδι που είχε κανονίσει να κάνει για να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειάς της, το οποίο σταμάτησε στα Τέμπη…

Σύμφωνα με την εκπομπή TLive, η Βάγια είχε κανονίσει να πάει για 3 εβδομάδες στην Αμερική για να δει τον σύζυγό και τα παιδιά της. «Ο σύζυγός της είναι διαλυμένος. Δεν μπορεί να επικοινωνήσει με κάποιον προς το παρόν, δεν μπορεί ούτε να μιλήσει», εξήγησε η μητέρα της.

Μάλιστα, η μητέρα της Βάγιας απάντησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής αν ισχύει ότι ο αδερφός της είχε προσφερθεί να τη μεταφέρει με αυτοκίνητο και να μην πάρει το τρένο, λέγοντας ότι «ναι, έτσι ήταν να γίνει». 

Η κηδεία της Βάγιας έγινε το Σάββατο 4 Μαρτίου, 4 ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου. Όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την αδικοχαμένη 42χρονη νοσηλεύτρια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις