Site icon NewsIT

Τέμπη: Πήγε στην Αθήνα να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του και δεν γύρισε ποτέ

04.03.2023 | 12:32
Τέμπη: Πήγε στην Αθήνα να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του και δεν γύρισε ποτέ

Rescue crews operate at the site of a crash, where two trains collided, near the city of Larissa, Greece, March 1, 2023. REUTERS/Alexandros Avramidis

Συγκλονίζουν οι προσωπικές ιστορίες των επιβατών που έχασαν τη ζωή τους κατά την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Ο 26χρονος Δημήτρης Ασλανίδης εξακολουθεί να αγνοείται, ενώ όπως έκανε γνωστό ο πατέρας τους ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Όπως είπε, ο πατέρας του Παύλος Ασλανίδης την Παρασκευή και αφού είχε μιλήσει σε άλλο τηλεοπτικό κανάλι τον πήραν τηλέφωνο από την αστυνομία και του είπαν πως «κάτι έχουμε βρει» και θα τον ενημερώσουν την Κυριακή… Ο πατέρας τους 26χρονος αποκάλυψε, πως ο γιος του είχε κατέβει στην Αθήνα για να ζητήσει σε γάμο την κοπέλα του και χάθηκε για πάντα στα Τέμπη.

Σημείωσε πως ο γιος του είχε πάει στην Αθήνα για να γνωρίσει τους γονείς της κοπέλας του και να δώσουν λόγο για να παντρευτούν, καθώς τα δύο παιδιά θα έφευγαν σε λίγους μήνες για την Ισπανία. Όπως είπε τα δύο παιδιά είχαν γνωριστεί στην Ισπανία και θα έφευγαν για να δουλέψουν μαζί στην ίδια εταιρεία. 

Ο πατέρας του 26χρονου είπε: «Ο Δημήτρης θέλει δικαίωση. Και ο φίλος του ο Σωτήρης και όλα τα παιδιά. Θα το πάμε μέχρι τέλους, να αποδοθούν οι ευθύνες όχι μόνο στον σταθμάρχη αλλά σε όλους όσοι εμπλέκονται».

 

«Ποιοι από τους πολιτικούς θα πάνε φυλακή για όλες αυτές τις τραγικές, εγκληματικές, δολοφονικές ενέργειες. Δεν θέλουμε να γίνει πάλι μία υπόθεση σαν το Μάτι», είπε ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version