Ελλάδα

Τέμπη: Τα πρώτα λεπτά μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα – Βίντεο ντοκουμέντα

Νέα βίντεο ντοκουμέντα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, έφερε στο «φως» η εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, ένα χρόνο μετά την εθνική τραγωδία. 

Στις εικόνες ντοκουμέντα του «Live News», φαίνονται οι πρώτοι που έφτασαν στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και ψάχνουν διασωθέντες, στο απόλυτο σκοτάδι, μέτρα μακριά από τα βαγόνια, με μόνο φως από τον φακό. «Έλα λεβέντη μου! Έλα αγόρι μου!». 

Σε άλλες εικόνες, φαίνεται ο πρώτος πυροσβέστης που φτάνει στο σημείο, ενώ καταφθάνουν και αστυνομικά όργανα.

-Είμαι ο Αξιωματικός Υπηρεσίας του ΑΤ Τεμπών τι θέλεις;
-Φίλε μου θέλω το πυροσβεστικό που είναι μπροστά της ΕΜΑΚ να φέρει όλα τα ηλεκτρικά εργαλεία του εδώ.
-Έγινε. Παίρνω το 199. Στο φέρνει τώρα.

 

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πανελλήνιος Σύλλογος Νοσοκομειακών Ψυχολόγων για το έγκλημα στο Δαφνί: «Απαράδεκτες οι συνθήκες στις ψυχιατρικές δομές»
«Το τραγικό αυτό γεγονός αναδεικνύει με τον πλέον δραματικό τρόπο τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στις ψυχιατρικές δομές της χώρας μας» αναφέρει ο Σύλλογος
Το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Αττικής