Ελλάδα

Τέμπη: Τελευταίο αντίο στην Φραντζέσκα Μπέζα – Την κήδεψε ο παπάς που την βάφτισε

Το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη τους Φραντζέσκα Μπέζα που σκοτώθηκε στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι της άτυχης σοπράνο, που αδυνατούν να πιστέψουν ότι η δική τους Φραντσέσκα επιβιβάστηκε στο τρένο και πλέον δεν βρίσκεται κοντά τους.

Τα δάκρυα είναι στα πρόσωπα όλων εκείνων που έσπευσαν να αποτίσουν τιμή στην μνήμη της και να αποχαιρετίσουν τη νεαρή φοιτήτρια που χάθηκε άδοξα στη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Η κηδεία της 23χρονης κοπέλας τελείται στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, ενώ τραγική ειρωνεία αποτελεί ότι ο ιερέας που τελεί την κηδεία της αδικοχαμένης κοπέλας, είναι ο ίδιος που την είχε βαφτίσει.

Εκτός από την άτυχη Φραντζέσκα, ο ιερέας του Ναού είχε βαφτίσει και άλλες δύο αδικοχαμένες κοπέλες, την Μαρία-Θωμαή και την Αφροδίτη, ενώ έκανε την τελετή της κηδείας και ενός παιδικού του φίλου που σκοτώθηκε και εκείνος στην τραγωδία των Τεμπών.

Η αδικοχαμένη 23χρονη σπούδαζε στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ, ενώ παράλληλα ασχολούνταν και με τις μουσική με σπουδές στο Δημοτικό Ωδείο Πυλαίας Χορτιάτη.

framcesca tempi

Ο πατέρας της, Δημήτρης είναι απαρηγόρητος. Η φωνή της Φραντζέσκας μπορεί να έσβησε για πάντα, αλλά θα συντροφεύει για πάντα τις μουσικές δημιουργίες του.

framcesca tempi framcesca tempi framcesca tempi framcesca tempi framcesca tempi

Άγγελος Λαμπίδης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένοχος κρίθηκε ο πατέρας της 18χρονης για την δολοφονία του κουνιάδου του και βιαστή της κόρης του στον Βόλο
Ο Εισαγγελέας εισηγήθηκε να απορριφθούν τα ελαφρυντικά προς τον 50χρονο πατέρα που δολοφόνησε τον κουνιάδο του, ο οποίος βίαζε επί 9 χρόνια την κόρη του, ενώ αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου για την ποινή του
Έντρομη κοπέλα