Ελλάδα

“Θα βαφτίσουμε το παιδί”! Τι λέει η αστυνομικός που έβαλε τέλος στην εγκατάλειψη του βρέφους στη Νέα Ιωνία

Συγκινεί η αστυνόμος στην διεύθυνση ανηλίκων, Ελένη Μποδιέτσα που μαζί με την ομάδα αστυνομικών έδωσαν τέλος στο θρίλερ με την εγκατάλειψη του βρέφους στη Νέα Ιωνία.

Η ομάδα των αστυνομικών έδωσε όλο το βάρος, όπως αποκαλύπτει στο Open, στην εξιχνίαση της υπόθεσης με την εγκατάλειψη του βρέφους μέσα σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ, στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις και χωρίστηκαν σε δυο ομάδες. Η πρώτη εξέτασε τα βίντεο που είχε στη διάθεσή της και η δεύτερη πόρτα πόρτα μίλησε με πάνω από 100 άτομα και συγκέντρωσαν τις πληροφορίες που τελικά τους οδήγησαν στην 19χρονη που άφησε το παιδί.

“Θόλωσε αλλά το έχει μετανοιώσει”

Η αστυνόμος μιλούσε για ώρες με την 19χρονη που σε κατάσταση σοκ ρωτούσε πως είναι το κοριτσάκι της, ενώ προσπαθούσε να εξηγήσει στους αστυνομικούς γιατί έφτασε να το αφήσει μέσα στο καρότσι σούπερ μάρκετ στην πυλωτή στη Νέα Ιωνία. Μάλιστα όπως τους είπε θόλωσε, αλλά το έχει μετανοιώσει.

Και το όνομα αυτής… Ευαγγελία! Θα το βαπτίσουν οι αστυνομικοί

Μάλιστα η κ. Μποδιέτσα έκανε γνωστό πως οι αστυνομικοί συμφώνησαν να βαπτίσουν το παιδί και αποκάλυψε και το όνομα που θα της δώσουν το οποίο θα είναι Ευαγγελία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Κάποιοι εκμεταλλεύονται την αγωνία των ανθρώπων» λέει η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα για τα Τέμπη
«Ο εφέτης ειδικός ανακριτής εγκαλείται καθημερινά και στοχοποιείται, όμως, καταβάλλει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια» επισήμανε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου σε ομιλία της στο Φόρουμ των Δελφών
Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Ιωάννα Κλάπα στο 10ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Ο Γιώργος Λάνθιμος στην αντεπίθεση μετά το «όχι» για γυρίσματα στην Ακρόπολη – «Βλάβη στην επαγγελματική μου υπόσταση»
«Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας για την αναζήτηση αποζημίωσης λόγω δυσφήμισης και ζημίας στη φήμη των Εντολέων μας» επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση
Ο Γιώργος Λάνθιμος και η «μούσα» του, Έμα Στόουν