Κυριακή, 30 Ιουν.
27oC Αθήνα

Θάνατοι δύο 75χρονων στη θάλασσα σε Μαραθώνα και Χανιά

Θάνατοι δύο 75χρονων στη θάλασσα σε Μαραθώνα και Χανιά
ΦΩΤΟ Eurokinissi (αρχείο)

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε διαφορετικά περιστατικά στον Μαραθώνα και στα Χανιά, όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό Σώμα. Και οι δύο ήταν 75 ετών.

Συγκεκριμένα το Λιμενικό Σώμα αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ότι ένας 75χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή Άγιος Παντελεήμων στο Μαραθώνα.

Αρχικά, στον 75χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστες και διασώστη του ΕΚΑΒ, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας της Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Λίγες ώρες αργότερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Χανίων, ότι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μία 75χρονη, από τη θαλάσσια περιοχή Βλητέ της Σούδας.

Αρχικά, στην 75χρονη παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος», όπου παρέμεινε νοσηλευόμενη αλλά λίγο αργότερα κατέληξε.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις