Ελλάδα

Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες» – Τι λέει για το βίντεο με την πρώην σύντροφό του

Ο Θέμης Αδαμαντίδης που συνελήφθη μετά από καταγγελία της πρώην συντρόφου του για βιαιοπραγία σε βάρος της, αποκάλυψε ότι μία άλλη πρώην σύντροφός του, θα τον στηρίξει στην υπόθεση.

Όπως είπε μιλώντας στο Star «εγώ τραγουδάω για τις γυναίκες σε όλη μου την πορεία, εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες σας το λέω ειλικρινά. Τις αγαπώ τις γυναίκες και τις σέβομαι από εκεί και πέρα όλο αυτό που έγινε σίγουρα υπήρξε κάποιος λόγος».

Αναφερόμενος στο επεισόδιο με την πρώην σύντροφό του, ο Θέμης Αδαμαντίδης υποστηρίζει ότι δεν έχει σηκώσει ποτέ χέρι εναντίον της και «βλέπει» πίσω από τη μήνυσή, αντιζηλία.

«Ο λόγος πιστεύω ότι είναι που είχα μια πιο συχνή επαφή τηλεφωνική με την πρώην σύντροφό μου και έχουμε και παιδί μαζί και χάρηκα πολύ που θα ερχόταν εδώ να φέρει και το παιδί μου. Τα τηλεφωνήματα και όλα αυτά δεν άρεσαν όσες φορές ήμασταν μαζί και αυτός μπορεί να είναι λόγος».

Για το βίντεο, ο τραγουδιστής ανέφερε ότι «ο κ. Κούγιας ξέρει καλά και αυτό θα το δούμε στη δίκη».

Την ώρα της συνέντευξης στο πλευρό του ήταν ήταν μία άλλη πρώην σύντροφός του, επί 22 χρόνια. Ήταν μαζί του και στα δικαστήρια. Ήρθε από τη Βουλγαρία στη χώρα μας, μόνο και μόνο για να τον στηρίξει. «Είναι ο άνθρωπος μου, τον αγαπάω και θα τον στηρίζω. Με στεναχωρεί όλο αυτό γιατί δείχνει μια εικόνα που ο Θέμης δεν έχει καμία σχέση, είναι καλός άνθρωπος. Ήταν πάντα καλός με αγάπη με φροντίδα, δεν είχα τέτοια προβλήματα» είπε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Aegean Airlines: Νέες αεροπορικές συνδέσεις μεταξύ Κωνσταντινούπολης – ελληνικών νησιών και Σμύρνης – Θεσσαλονίκης
«Με τη βελτίωση της πρόσβασης στα ελληνικά νησιά από την Κωνσταντινούπολη ενθαρρύνονται τα ταξίδια αναψυχής, οι επιχειρηματικές συνεργασίες και η βαθύτερη κατανόηση»
Αεροσκάφος της Aegean στην πίστα του «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τα λιμάνια με τους εκδρομείς του Πάσχα - 14.000 ταξίδεψαν την Παρασκευή από τον Πειραιά
Για σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 11 δρομολόγια επιβατηγών πλοίων για τα νησιά του Αιγαίου, ενώ για τα νησιά του Αργοσαρωνικού θα αναχωρήσουν 11 υδροπτέρυγα και 13 συμβατικά
Πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά 6